Παρασκευή 8 Οχτώβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΝΕ
Ο φασισμός δεν θα πεθάνει μόνος! Τσάκισέ τον!

  • Πολιτική συγκέντρωση αύριο Σάββατο στην πλατεία Τερψιθέας
  • «Στολίζονται» με συνθήματα σχολεία και γειτονιές

Πολιτική συγκέντρωση αύριο Σάββατο στις 6.30 μ.μ., στην πλατεία Τερψιθέας στη Σταυρούπολη, με σύνθημα «Ο φασισμός δεν θα πεθάνει μόνος! Τσάκισέ τον! Με οργανωμένο εργατικό - λαϊκό κίνημα! Με δυνατό ΚΚΕ!», διοργανώνουν οι Οργανώσεις Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ και της ΚΝΕ.

Θα μιλήσει ο Θανάσης Σγούρος, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.

Μπροστά στη μεγάλη πολιτική συγκέντρωση, οι Οργανώσεις της ΚΝΕ κόσμησαν την Τετάρτη σχολεία και γειτονιές της Τούμπας και της Καλαμαριάς με συνθήματα όπως «Χτυπάνε μαθητές και αγωνιστές, έξω από τα σχολεία φασίστες - ναζιστές» και «Το αίμα μαθητή δεν θα ξεχαστεί, έξω από τα σχολεία φασίστες και ναζί».

Παράλληλα, σήμερα Παρασκευή στις 9 μ.μ. προγραμματίζεται προβολή του ντοκιμαντέρ για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα «Δεν ξεχνάμε...»:

-- Από την ΤΟ ΣΘΕ - Γεωτεχνών, ΠΑΜΑΚ, ΔΙΠΑΕ στο κινηματοθέατρο των Εστιών.

-- Από την ΤΟ Πολυτεχνείου, ΝΟΠΕ, Υγείας, ΦΛΣ στο αίθριο του Πολυτεχνείου.

Σε Κοζάνη και Πτολεμαΐδα

Σε αντίστοιχες δράσεις προχώρησαν και οι Οργανώσεις της ΚΝΕ σε σχολεία και γειτονιές της Κοζάνης και της Πτολεμαΐδας, με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου από την καταδίκη της εγκληματικής - ναζιστικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή. Με στένσιλ αποτύπωσαν τα συνθήματα «Μπλόκο στους φασίστες σε κάθε γειτονιά» και «Σχολεία ελεύθερα από ναζί, αυτό είναι το χρέος του κάθε μαθητή».


Ταυτόχρονα καλούν τους μαθητές, τους φοιτητές και τους νέους εργαζόμενους στις προβολές του ντοκιμαντέρ «Δεν ξεχνάμε...», στην Κοζάνη αύριο Σάββατο στις 7 μ.μ., στην Κοβεντάρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη, και στην Πτολεμαΐδα την Κυριακή 10 Οκτώβρη στις 6 μ.μ., στη Δημοτική Βιβλιοθήκη.



Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ