Τρίτη 7 Μάρτη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ
Συγκεντρώσεις σε ελληνικές πρεσβείες και προξενεία

Από τη διαμαρτυρία στην ελληνική πρεσβεία στη Χάγη
Από τη διαμαρτυρία στην ελληνική πρεσβεία στη Χάγη
Η ΚΟ Κύπρου του ΚΚΕ και η Οργάνωση Κύπρου της ΚΝΕ καλούν τους Ελληνες μετανάστες και φοιτητές, τους εργαζόμενους στην Κύπρο, σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην ελληνική πρεσβεία στη Λευκωσία σήμερα Τρίτη στις 7 μ.μ., για το έγκλημα στα Τέμπη.

Τα μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στο Ντίσελντορφ καλούν σε αντίστοιχη παράσταση διαμαρτυρίας στο ελληνικό προξενείο στο Ντίσελντολφ (Will Becker Allee 1, 40227 Dusseldorf), σήμερα Τρίτη στις 5.30 μ.μ.

Χθες οι Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στην Ολλανδία πραγματοποίησαν παράσταση διαμαρτυρίας στην ελληνική πρεσβεία στη Χάγη. Στη διαμαρτυρία παρευρέθηκε και αντιπροσωπεία του Νέου Κομμουνιστικού Κόμματος Ολλανδίας.

  • Παραστάσεις διαμαρτυρίας σε ελληνικές πρεσβείες και προξενεία οργανώνονται επίσης από τις ελληνικές κοινότητες και συλλόγους άλλων χωρών. Ο Σύλλογος Ελλήνων Επιστημόνων Βερολίνου - Βρανδεμβούργου καλεί σε συγκέντρωση μπροστά από το ελληνικό προξενείο στο Βερολίνο (Hiroshimastr. 11-15, 10785), σήμερα Τρίτη στις 5 μ.μ. Αντίστοιχες διαμαρτυρίες οργανώθηκαν χθες από την Ελληνική Κοινότητα Δανίας στην πρεσβεία στην Κοπεγχάγη και από την Ελληνική Κοινότητα Στοκχόλμης επίσης στην ελληνική πρεσβεία.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ