Σάββατο 13 Απρίλη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΔΙΕΘΝΗ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ
Εκδήλωση αλληλεγγύης

Δευτέρα 7 μ.μ. μπροστά από το Δημαρχείο

Σε φιλειρηνική συναυλία με τον Θ. Γκαϊφύλλια καλούν το λαό της περιοχής ο Δήμος Αλεξανδρούπολης, η Τοπική Επιτροπή Ειρήνης της ΕΕΔΥΕ, φορείς και σωματεία εκφράζοντας τη συμπαράσταση και την αλληλεγγύη τους στον αγωνιζόμενο παλαιστινιακό λαό. Στην εκδήλωση, που πραγματοποιείται τη Δευτέρα 15/4 2002 στις 7 μ.μ. μπροστά στο Δημαρχείο Αλεξανδρούπολης, ο λαός του Νομού Εβρου θα υψώσει τη φωνή του μαζί με όλο τον ελληνικό λαό για να σταματήσει το δολοφονικό χέρι του Ισραήλ και ν η ιμπεριαλιστική επέμβαση των ΗΠΑ και των συμμάχων τους στην περιοχή.

«Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές για την τύχη του παλαιστινιακού λαού, για την ειρήνη και τη σταθερότητα όλης της περιοχής της Νοτιοανατολικής Μεσογείου κανείς δεν μπορεί και δεν πρέπει να μείνει αμέτοχος. Ο περήφανος και αδούλωτος λαός της Παλαιστίνης έχει ανάγκη από τη συμπαράσταση και τη βοήθειά μας όσο ποτέ άλλοτε», τονίζεται στο κάλεσμα της εκδήλωσης.

Στη συναυλία έχουν δηλώσει συμμετοχή μέχρι τώρα οι παρακάτω φορείς:

Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αλεξανδρούπολης, ΕΙΝΟΚΥΘ, «ΠΟΛΙΤΕΙΑ», Οικολογική Εταιρεία, Σύλλογος Φαρμακοποιών, Α' ΕΛΜΕ Ν. Εβρου, Σύλλογος Υπαλλήλων Νομ/κού Διαμ. Εβρου, ΠΕΑΕΑ, Ενωση Συλλόγων Γονέων Αλεξανδρούπολης, Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων, Περ. Τμημ. Συλ. Επαναπ. Πολ. Προσφύγων, ΣΙΚΝΙΕ, ΕΠΟΦΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ