Σάββατο 13 Απρίλη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΔΙΕΘΝΗ
Συλλαλητήρια αλληλεγγύης
  • Συλλαλητήριο Αλληλεγγύης στο λαό της Παλαιστίνης θα γίνει την Τρίτη 16 Απρίλη, στις 8 μ.μ., στην Πλατεία της Δημοτικής Αγοράς των Χανίων, στην Κρήτη. Τη διοργανώνουν η Επιτροπή κατά των βάσεων & της εξάρτησης, η Επιτροπή Ειρήνης, η Νεανική Δράση για την Ειρήνη, ο Σύλλογος Δασκάλων & Νηπιαγωγών, ο Ενιαίος Σύλλογος Φοιτητών ΠΚ, ο Σύλλογος Σπουδαστών ΤΕΙ, το Σωματείο Φαρμακοϋπαλλήλων, η Ενωση Γιατρών ΕΣΥ και ο Σύλλογος Απογόνων & Φίλων της Εθνικής Αντίστασης & του ΔΣΕ.
  • Μουσικό συλλαλητήριο συμπαράστασης και αλληλεγγύης στον παλαιστινιακό λαό, θα πραγματοποιηθεί στην παραλία του Βόλου, το Σάββατο 20 Απρίλη. Στο συλλαλητήριο καλεί τους εργαζόμενους του Βόλου να πάρουν μαζικά μέρος το ΠΑΜΕ Μαγνησίας. To συλλαλητήριο αποφασίστηκε σε σύσκεψη μαζικών φορέων, στην οποία συμμετείχαν εκπρόσωποι της Επιτροπής Ειρήνης Βόλου, του Συλλόγου Γυναικών, της Συντονιστικής Επιτροπής Σωματείων και Συνδικαλιστών Βόλου, του Συλλόγου Δασκάλων, της ΠΕΑΠΕΠ και της Πρωτοβουλίας Γένοβα 2001.
  • Η Επιτροπή Ειρήνης Θήβας, ο δήμαρχος Θήβας, ο Ιατρικός Σύλλογος, ο Σύλλογος Δασκάλων & Νηπιαγωγών και η Συντονιστική Επιτροπή Σωματείων και Συνδικαλιστών Ν. Βοιωτίας διοργανώνουν την Τρίτη 16 Απρίλη στις 8 μ.μ. στην Κεντρική Πλατεία της Θήβας, εκδήλωση αλληλεγγύης και συμπαράστασης στον παλαιστινιακό λαό.
  • Συλλαλητήριο αλληλεγγύης διοργανώνει η Ζακυνθινή Επιτροπή Κατά του Πολέμου την Τρίτη στις 8 μ.μ. στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ζακύνθου.
  • Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Λασιθίου καλεί σήμερα όλους τους φορείς της περιοχής στο Εργατικό Κέντρο, στις 12 το μεσημέρι, για την οργάνωση και τον συντονισμό συγκέντρωσης διαμαρτυρίας υπέρ του παλαιστινιακού λαού.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ