Τρίτη 31 Οχτώβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΘΕΑΤΕΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΕΡΓΟ
Λευτεριά στην Παλαιστίνη! Καμία εμπλοκή - καμία συμμετοχή της Ελλάδας στο έγκλημα

Τα παιδιά ανέβηκαν στη σκηνή του Κηποθέατρου και κατέθεσαν τις ζωγραφιές τους για τον αγωνιζόμενο Παλαιστινιακό λαό
Τα παιδιά ανέβηκαν στη σκηνή του Κηποθέατρου και κατέθεσαν τις ζωγραφιές τους για τον αγωνιζόμενο Παλαιστινιακό λαό
Από τις συναυλίες στάλθηκε ηχηρό μήνυμα αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό, να τερματιστεί εδώ και τώρα η σφαγή στη Γάζα και για να σταματήσει η εμπλοκή της χώρας.

Πέρα από τους χαιρετισμούς των εκπροσώπων των Επιτροπών Ειρήνης και τις αναφορές όλων στις ομιλίες τους, χαρακτηριστικά στιγμιότυπα ήταν όταν στη Λάρισα παιδάκια που συμμετείχαν με τους γονείς τους στη συναυλία ανέβηκαν στη σκηνή και άφησαν τις ζωγραφιές που είχαν φτιάξει νωρίτερα, με συνθήματα υπέρ του λαού της Παλαιστίνης και για ειρήνη στην περιοχή. Συγκίνησαν δε όταν μαζί με τον κόσμο που συμμετείχε στη συναυλία φώναξαν το σύνθημα «Λευτεριά στην Παλαιστίνη».

Στην Καρδίτσα, ο Διονύσης Τσακνής αφιέρωσε στον λαό της Παλαιστίνης το τραγούδι «Μπαλαμός», τραγουδώντας τους στίχους «Δεν έχω τόπο, δεν έχω ελπίδα, δεν θα με κλάψει καμιά πατρίδα!». Μέλη σωματείων άναψαν καπνογόνα και βροντοφώναξαν «Λευτεριά στην Παλαιστίνη». Ακόμα, μικρά παιδιά έδειξαν την αλληλεγγύη τους στα παιδιά της Παλαιστίνης φτιάχνοντας ζωγραφιές με τα χρώματα της παλαιστινιακής σημαίας.



Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ