Τρίτη 31 Οχτώβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ ΠΟΛΕΜΟΣ - ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ
ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΚΚΕ - ΚΝΕ
Συνεχίζεται το μεγάλο πολιτικό άνοιγμα για τη στήριξη του Παλαιστινιακού λαού

Πλατύ πολιτικό άνοιγμα πραγματοποιούν οι Οργανώσεις Αττικής του ΚΚΕ με εκδηλώσεις, συσκέψεις, περιοδείες και εξορμήσεις, καλώντας τον λαό να εκφράσει ακόμα πιο μαζικά την αλληλεγγύη του στον Παλαιστινιακό λαό, με σύνθημα «Λευτεριά στην Παλαιστίνη - Καμία εμπλοκή της Ελλάδας στο μακελειό - Καμία στήριξη και διευκόλυνση σε ΗΠΑ - ΝΑΤΟ - Ισραήλ».

Ταυτόχρονα, οι δυνάμεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ πρωτοστατούν στα συνδικάτα, στους συλλόγους και τους μαζικούς φορείς για να γίνει υπόθεση του εργατικού - λαϊκού κινήματος η αλληλεγγύη και η συμμετοχή στην πάλη για να σταματήσει τώρα η σφαγή. Το πρόγραμμα εκδηλώσεων και συσκέψεων για τις επόμενες μέρες είναι το εξής:

Αύριο, Τετάρτη

-- Στις 7 μ.μ. οι ΚΟ Καλλιθέας στο δημαρχείο Καλλιθέας. Θα μιλήσει ο Χρήστος Κατσώτης, βουλευτής στον Νότιο Τομέα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 8 μ.μ. οι ΚΟ Αγίων Αναργύρων - Καματερού στο Β' ΚΑΠΗ Αγίων Αναργύρων (Πλαπούτα 2). Θα μιλήσει η Βιβή Δάγκα, βουλευτής στον Δυτικό Τομέα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ., η ΚΟ Ταύρου, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου πρώην δημαρχείου Ταύρου (Επταλόφου και Πειραιώς). Θα μιλήσει ο Λευτέρης Νικολάου, ευρωβουλευτής του ΚΚΕ.

Την Πέμπτη 2 Νοέμβρη

-- Στις 7 μ.μ. η Τομεακή Οργάνωση Κατασκευών Αττικής στην αίθουσα του Συνδικάτου Οικοδόμων Αθήνας (Βερανζέρου 1, πλατεία Κάνιγγος). Θα μιλήσει ο Μάκης Παπαδόπουλος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ. η ΚΟ Γλυφάδας στο Δημοτικό Θέατρο «Μελίνα Μερκούρη». Θα μιλήσει ο Χρήστος Κατσώτης.

-- Στις 7.30 μ.μ. η ΚΟ Αγίας Μαρίνας Ηλιούπολης στο καφέ «Weekend», στην πλατεία Ανεξαρτησίας.

Στη Λευκάδα

Σήμερα, Τρίτη, στις 7 μ.μ. στη Λευκάδα, στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου με ομιλήτρια την Ευτυχία Καραβασίλη, Γραμματέα της ΤΕ Λευκάδας. Θα προβληθεί βίντεο με θέμα «Τι συμβαίνει στην Παλαιστίνη».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ