Τρίτη 31 Οχτώβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Πληθαίνουν οι προσφορές απέναντι στο νέο απαράδεκτο πρόστιμο

Πληθαίνουν οι προσφορές για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ, που συγκεντρώνουν οι Κομματικές Οργανώσεις από μέλη, οπαδούς και φίλους ως απάντηση στο νέο απαράδεκτο πρόστιμο που του επιβλήθηκε για διακίνηση κουπονιών, σε υλοποίηση του αντιδραστικού νόμου για τα οικονομικά των κομμάτων, που τα αντιμετωπίζει ως Ανώνυμες Εταιρείες και προωθεί απαράδεκτη παρέμβαση στη λειτουργία και τη δράση τους.

Η ΤΟ Κατασκευών της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ συγκέντρωσε και καταθέτει το ποσό των 3.100 ευρώ και καλεί τα μέλη και τους φίλους του Κόμματος και της ΚΝΕ στις Κατασκευές, μπροστά στην Οικονομική Εξόρμηση, «να δώσουμε απάντηση, ενισχύοντας το Κόμμα και συμβάλλοντας στην υπερκάλυψη του πλάνου μας ο καθένας με ό,τι ποσό μπορεί».

Με πλατύ άνοιγμα στα σχολεία έδωσε το δικό της στίγμα η ΤΟ Εκπαιδευτικών της ΚΟ Αττικής και ήδη συγκέντρωσε το ποσό των 2.500 ευρώ.

Η ΤΟ Εμπορίου - Επισιτισμού της ΚΟ Κ. Μακεδονίας του ΚΚΕ συγκέντρωσε το ποσό των 1.000 ευρώ. «Μόνη απάντηση στο απαράδεκτο αυτό πρόστιμο για τη διακίνηση κουπονιών είναι το ακόμα πιο πλατύ κάλεσμα ενίσχυσης και συμπόρευσης με το ΚΚΕ. Το Κόμμα μας είναι δεμένο μονάχα με τα δίκια και τα συμφέροντα του λαού μας και είμαστε σίγουροι ότι ο λαός μας ακόμα πιο αποφασιστικά θα το ενισχύσει», τονίζει.

Η ΚΟΒ Κέντρου Καλαμαριάς της ΤΟ Ανατολικής Θεσσαλονίκης μάζεψε το ποσό των 1.200 ευρώ και καλεί τις υπόλοιπες ΚΟΒ της Τομεακής Οργάνωσης να δυναμώσουν την άμιλλα.

Το ποσό των 1.500 ευρώ συγκέντρωσε άμεσα η ΤΟ Ιωαννίνων του ΚΚΕ, ενώ εντείνει τις προσπάθειες για την υπερκάλυψη του πλάνου στη φετινή Οικονομική Εξόρμηση. Οπως υπογραμμίζει, «όσο και αν προσπαθούν να εμποδίσουν τη δράση μας, δεν θα τα καταφέρουν».

Η ΤΟ Λάρισας του ΚΚΕ καταγγέλλει το απαράδεκτο πρόστιμο που επιβλήθηκε ξανά στο Κόμμα και σαν πρώτη απάντηση συγκέντρωσε το ποσό των 1.700 ευρώ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ