Τρίτη 31 Οχτώβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΥ ΠΑΤΡΕΩΝ
Εως τις 27 Δεκέμβρη η έκθεση «Ζωγραφίζοντας τη λέξη»

Εως τις 27 Δεκέμβρη θα λειτουργεί στη Δημοτική Πινακοθήκη Πατρών η έκθεση «Ζωγραφίζοντας τη λέξη», που περιλαμβάνει ανεκτίμητους θησαυρούς χαρακτικής. Η έκθεση οργανώνεται από τη Δημοτική Πινακοθήκη σε συνεργασία με το Μουσείο - Βιβλιοθήκη «Στρατή Ελευθεριάδη - Triade».

Στα εγκαίνια, που έγιναν πρόσφατα, εκ μέρους της δημοτικής αρχής μίλησε ο αντιδήμαρχος Νίκος Ασπράγκαθος, ο οποίος αναφέρθηκε στο έργο που συντελείται τα τελευταία χρόνια στον Πολιτισμό, ιδιαίτερα στον χώρο των εικαστικών, από τον δήμο και τον Πολιτιστικό Οργανισμό.

Εκ μέρους του Μουσείου - Βιβλιοθήκης «Στρατή Ελευθεριάδη - Triade» μίλησαν ο διευθυντής του, Κωνσταντίνος Μανιατόπουλος, η πρόεδρος του ΔΣ, Λίλα ντε Τσάβες - Χρονοπούλου, και η επιμελήτρια της έκθεσης, Ιρις Κρητικού. Επίσης, εκ μέρους του ΔΣ του Πολιτιστικού Οργανισμού μίλησε η Ρένα Σκαρλάτου, μέλος του.

Στον χώρο θα γίνονται οργανωμένες ξεναγήσεις συλλόγων και σχολείων. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 2610.624.088 (καθημερινές 10 π.μ. έως 2 μ.μ.).

Ο χώρος λειτουργεί Τρίτη - Σάββατο 10 π.μ. - 3 μ.μ. και Τρίτη - Παρασκευή 6 μ.μ. - 9 μ.μ. (Κυριακή και Δευτέρα κλειστά) στην οδό Mαιζώνος 110 (www.patrasculture.gr).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ