Τρίτη 14 Μάη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
«ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ» ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΤΕΣ

«ΑΧΡΕΙΑΣΤΗ» Η ΝΔ: «Τη ΝΔ θα τη φέρουν πίσω όσοι αρνούνται την ανάγκη των μεταρρυθμίσεων και του εκσυγχρονισμού στην οικονομία, όσοι υποβαθμίζουν τη σημασία των διαρθρωτικών αλλαγών για μεγαλύτερη ανταγωνιστικότητα και απασχόληση, όσοι νομίζουν ότι οι παροχές της τελευταίας στιγμής θα αποτελέσουν το μαγικό χαρτί για την επικοινωνιακή αντιστροφή του περίφημου κλίματος». (Ν. Χριστοδουλάκης - ΕΘΝΟΣ). (σ.σ. Γιατί να «φέρουν πίσω» τη ΝΔ; Οι εκσυγχρονιστές φτάνουν και περισσεύουν...).

«ΦΙΛΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ»: «Κρίσιμης σημασίας είναι επίσης η άμεση ένταξη στο ΠΑΣΟΚ όλων των φίλιων δυνάμεων της ανανεωτικής Αριστεράς και η συσπείρωση των όμορων πολιτικών χώρων (ΣΥΝ, ΚΕΠ και ΔΗΚΚΙ) σε μια Προγραμματική Συμφωνία Μεταρρυθμίσεων, Εθνικής Στρατηγικής και Κοινωνικής Δικαιοσύνης». (Ο ίδιος).

ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΗ ΕΦΟΔΟΣ: «Ενενήντα ημέρες για να ξαναφέρει την πολιτική του στο προσκήνιο θέλει το ΠΑΣΟΚ. Και στο πλαίσιο αυτό, το ενιαίο επικοινωνιακό κέντρο της κυβέρνησης που συνεδριάζει σήμερα (σ.σ. χτες), επιχειρεί έναν τρίμηνο προγραμματισμό επικοινωνιακής πολιτικής». (Γ. Χ. Παπαχρήστος - ΝΕΑ).

ΠΙΤΑ 2 ΤΡΙΣ. «Ιδιωτικά κεφάλαια για έξι μεγάλα έργα, το συνολικό κόστος των οποίων εκτιμάται ότι θα υπερβεί τα 2 τρισ. δρχ., αναζητεί επειγόντως η κυβέρνηση. Ηδη αρχικό ενδιαφέρον για τα έργα αυτά έχουν εκδηλώσει 19 κοινοπρακτικά σχήματα, στα οποία συμμετέχουν 100 εταιρίες, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται όλοι σχεδόν οι μεγάλοι κατασκευαστικοί όμιλοι... Το πράσινο φως για να προχωρήσουν οι σχετικοί διεθνείς διαγωνισμοί αναμένεται να δοθεί μετά την ψήφιση μέχρι τέλους του μήνα νέου μήνα που θα διαμορφώνει ένα νέο περισσότερο ευέλικτο και διαφανές θεσμικό πλαίσιο για τα αυτοχρηματοδοτούμενα έργα». (Γ. Πουλερές - ΝΕΑ).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ