Τρίτη 14 Μάη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Οπως Αμερική...

Γρηγοριάδης Κώστας

Ακάθεκτος συνεχίζει ο Χρ. Παπουτσής και το επιτελείο του. Πάντα με όρους σόου-μπιζ, βέβαια. Αφού παρουσίασε τις τελευταίες μέρες -- μετά των απαραιτήτων... τυμπανοκρουσιών -- τρεις ηθοποιούς, το μανεκέν Υβέτ και τον πρώην μπασκετμπολίστα Κ. Παταβούκα, χτες παρουσίασε άλλη μια «υποψηφιότητα-έκπληξη»: Τον πρώην πρόεδρο του ελληνικού τμήματος της «Γκρινπίς» (αυτής που κράζει ενάντια στο μεταλλαγμένο καλαμπόκι και χάνει τη μιλιά της μπροστά στο ΝΑΤΟικό απεμπλουτισμένο ουράνιο), παλαιό αρθρογράφο του συγκροτήματος Λαμπράκη και πρώην υφυπουργό ΠΕΧΩΔΕ, Ηλ. Ευθυμιόπουλο. Το γεγονός, ότι τον είχαν παρουσιάσει και στις 9/4, μαζί με άλλες υποψηφιότητες, το... ξέχασαν.

Για την υποψηφιότητα αυτήν καθαυτή, μην πούμε πολλά. Ο πλέον εύπιστος, ας ψάξει να βρει κάτι φιλοπεριβαλλοντικό, που προώθησε όντας κυβερνητικό στέλεχος και, μάλιστα, υπεύθυνος για περιβαλλοντικά θέματα.

Κι έτσι, μέρα με τη μέρα, ανεβαίνει ο προεκλογικός... πυρετός και η... αντιπαράθεση της πασαρέλας και των επικοινωνιακών τρικ, με τον έτερο συνδυασμό της Ντόρας Μπακογιάννη. Φυσιολογικά πράγματα, δηλαδή, αφού στις πολιτικές δεν έχουν ουσιαστικές διαφορές. `Η, για να το πούμε αλλιώς, δανειζόμενοι παλιά διαφημιστική ατάκα της Υβέτ: Οπως Αμερική..!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ