Τρίτη 14 Μάη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πορείες Ειρήνης σε Λάρισα και Βόλο

Την Κυριακή 19 του Μάη πραγματοποιείται στη Λάρισα η ετήσια Πορεία Ειρήνης, που φέτος διοργανώνεται από την Επιτροπή Ειρήνης Νομού Λάρισας και θα ακολουθήσει τη διαδρομή Τύρναβος - Γιάννουλη - Λάρισα.

Η εκκίνηση της πορείας θα γίνει στη 1.00 το μεσημέρι από την πλατεία της Τυρνάβου με ομιλία από την Δέσποινα Αράπκουλε, μέλος της Γραμματείας και θα συνεχίσει, με ενδιάμεσες στάσεις, προς τη Γιάννουλη, όπου στις 6.30 περίπου το απόγευμα θα πραγματοποιηθούν διάφορες εκδηλώσεις. Στις 8.30 περίπου το βράδυ θα καταλήξει στην Πλατεία Ταχυδρομείου της Λάρισας, όπου θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με μουσικό συγκρότημα και κεντρική ομιλία από τον πρόεδρο της Επιτροπής Ειρήνης κ. Γιάννη Μπαλασούλη.

Η μετάβαση των ειρηνιστών από τη Λάρισα στον Τύρναβο θα γίνεται από το σταθμό των υπεραστικών λεωφορείων του ΚΤΕΛ από τις 12.00 μ.

Στο Βόλο

Η Επιτροπή Ειρήνης Βόλου καλεί κάθε συμπολίτη και συμπολίτισσα να συμμετάσχει στις εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται στο πλαίσιο του Δεκαημέρου της Ειρήνης και κορυφώνονται την Κυριακή 19 Μάη με την Πορεία Ειρήνης, που ξεκινάει στις 6.00 το απόγευμα από την Πλατεία της Ανακασιάς και τερματίζει στην παραλία του Βόλου.

Για την καλύτερη προετοιμασία των εκδηλώσεων και της Πορείας Ειρήνης, καλούνται όλοι οι φορείς, τα σωματεία και οι σύλλογοι της πόλης σε κοινή σύσκεψη, την Τετάρτη 15 Μάη, στις 7.00 το απόγευμα, στα γραφεία της Επιτροπής Ειρήνης Βόλου (Εργατικού Κέντρου 11 & Δημητριάδος, 2ος όροφος).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ