Τρίτη 18 Φλεβάρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΣΤΟΠ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΡΑΚ
ΧΑΝΙΑ
Αποθρασύνθηκαν οι Αμερικάνοι

Κατέβασαν αντιπολεμικά πανό της «Δράση: Θεσσαλονίκη 2003»!

Η θρασύτητα των Αμερικάνων στα Χανιά έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Συμπεριφερόμενοι ως επικυρίαρχοι σε χώρα - προτεκτοράτο, με προκλητικό τρόπο, το Σάββατο το βράδυ, 20 νεαροί Αμερικάνοι κατέβασαν 2 πανό της «Δράση: Θεσσαλονίκη 2003», στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς, που καλούσαν στο αντιπολεμικό συλλαλητήριο, που είχε πραγματοποιηθεί την ίδια μέρα το μεσημέρι.

Στο σημείο αυτό, βρισκόταν εκείνη την ώρα μια παρέα μαθητών, που αντέδρασε στη θρασύτατη ενέργεια των Αμερικανών στρατιωτών. Ομως, όταν προσπάθησαν να τους σταματήσουν, οι Αμερικάνοι αντέδρασαν με επιθετικό τρόπο, απειλώντας και βρίζοντας χυδαία τους μαθητές, οι οποίοι και απομακρύνθηκαν, αντιμετωπίζοντας τους 20 εξαγριωμένους Αμερικανούς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, ενώ στο χώρο εκείνο ήταν αναρτημένα και άλλα πανό, για τους μανιασμένους Αμερικάνους, κόκκινο πανί αποτέλεσαν μόνον τα πανό της «Δράσης». Πράγμα που δείχνει ότι ενεργούσαν με ρητές εντολές...

Μπροστά σ' αυτήν την κατάσταση που προκαλεί την οργή του χανιώτικου λαού, οι ευθύνες της ελληνικής κυβέρνησης προβάλλουν εγκληματικές, καθώς η αποθράσυνση των ιμπεριαλιστών δολοφόνων δεν είναι άσχετη από τη δουλοπρεπή κυβερνητική στάση απέναντι στους Αμερικάνους, στους οποίους τα δίνει όλα. Ο χανιώτικος λαός, όπως δείχνουν οι τελευταίες κινητοποιήσεις, δεν είναι διατεθειμένος να επιτρέψει να συνεχίζονται οι προκλήσεις των ΑμερικανοΝΑΤΟικών δολοφόνων. Και η κυβέρνηση οφείλει να αναλάβει τις ευθύνες της.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ