Πέμπτη 13 Μάρτη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ - ΣΑΒΒΑΤΟ - ΚΥΡΙΑΚΗ
Κλιμακώνεται η ΛΑΪΚΗ ΔΡΑΣΗ ενάντια στον πόλεμο

Αύριο, στις 5 το απόγευμα, η περικύκλωση του Πενταγώνου, με αφορμή τη Σύνοδο των υπουργών Αμυνας της ΕΕ. Μεθαύριο, το νέο μεγάλο αντιπολεμικό συλλαλητήριο στην Αθήνα

Κλιμακώνονται οι αντιπολεμικές λαϊκές κινητοποιήσεις στην Ελλάδα, όπως και σε πολλές ακόμη χώρες του κόσμου, καθώς οι ΗΠΑ κορυφώνουν τις πιέσεις και τους εκβιασμούς τους, για την εξασφάλιση «πρόθυμων συμμάχων» και, ταυτόχρονα, κάνουν καθαρό πως η έναρξη του πολέμου είναι πλέον θέμα ημερών.

Αύριο, στις 5 μ.μ., εργαζόμενοι και νέοι της Αθήνας θα περικυκλώσουν το Πεντάγωνο, καθώς την ίδια ώρα οι υπουργοί Αμυνας της ΕΕ θα ολοκληρώνουν τις εργασίες της πρώτης μέρας της άτυπης συνόδου τους. Μεθαύριο, Σάββατο, στις 12 το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθεί το νέο, μεγάλο αντιπολεμικό συλλαλητήριο και πορεία στην αμερικανική πρεσβεία, με αφετηρία τα Προπύλαια. Την ίδια μέρα, στη Θεσσαλονίκη, θα πραγματοποιηθεί συλλαλητήριο στην κεντρική πύλη του λιμανιού, στη 1 μ.μ., ενώ θα ξεκινά η διήμερη λαϊκή αντιΝΑΤΟική σύνοδος, με τη συμμετοχή δεκάδων εκπροσώπων κομμάτων και κινημάτων από την Ελλάδα και άλλες χώρες. Σε λαϊκό κλοιό, επίσης, θα βρεθεί και η βάση της Σούδας στα Χανιά, την Κυριακή, καθώς οι φιλειρηνικοί φορείς και άλλες μαζικές οργανώσεις της Κρήτης οργανώνουν την περικύκλωσή της.


ΣΕΛ.  6   -   14

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ