Σάββατο 15 Μάρτη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Εργάτες - αγρότες - ΕΒΕ στους δρόμους

Γρηγοριάδης Κώστας

Στις 21 Μάρτη, τη μέρα που η εργατική τάξη όλης της χώρας θα εκδηλώνει αγωνιστικά την αντίθεσή της στο νέο ιμπεριαλιστικό πόλεμο κατά του λαού του Ιράκ και θα απαιτεί την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών της, στην κεντρική πλατεία της Λάρισας θα πραγματοποιηθεί πανθεσσαλικό συλλαλητήριο κατά της αντιλαϊκής πολιτικής της κυβέρνησης και της Ευρωπαϊκής Ενωσης. Ετσι θα δοθεί η δυνατότητα στο λαό της περιοχής να συνδέσει την πάλη για την παγκόσμια ειρήνη, με τον αγώνα για μια καλύτερη Ελλάδα.

Το συλλαλητήριο που διοργανώνουν οι δευτεροβάθμιες συνδικαλιστικές οργανώσεις κι άλλοι μαζικοί φορείς από τους τέσσερις θεσσαλικούς νομούς, δίνει την ευκαιρία σε όλα τα λαϊκά στρώματα της περιοχής να συνενώσουν τις δυνάμεις τους και να συμπαραταχτούν για την αγωνιστική διεκδίκηση των κοινών τους αιτημάτων.

Φιλοδοξία των διοργανωτών του συλλαλητηρίου είναι εκείνη την ημέρα η Θεσσαλία να βρεθεί σε γενική αγωνιστική κινητοποίηση. Προς τούτο, τα Εργατικά Κέντρα προσανατολίζονται στην κήρυξη 24ωρης απεργίας, οι αγρότες ετοιμάζονται να «κατέβουν» με τα τρακτέρ στην πόλη, οι επαγγελματοβιοτέχνες και οι έμποροι θα κλείσουν τις επιχειρήσεις και τα μαγαζιά τους, οι δήμοι και οι δημόσιες υπηρεσίες δε θα λειτουργούν. Η 21 Μάρτη θα 'ναι μια ξεχωριστή ημέρα για τους Θεσσαλούς, όπως και για ολόκληρη τη χώρα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ