Σάββατο 15 Μάρτη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΣΤΟΠ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΡΑΚ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ
Ξεδιπλώνονται νέες αντιπολεμικές δραστηριότητες

Σε κινητοποίηση βρίσκονται αυτές τις μέρες φορείς του φιλειρηνικού κινήματος σε πόλεις της Βορειοδυτικής Ελλάδας.

- Στην Πρέβεζα, σήμερα, η Επιτροπή Ειρήνης θα κάνει εξορμήσεις στην ύπαιθρο και αύριο Κυριακή 16/3/2003, στις 9.30 π.μ., από τα ΚΤΕΛ Πρεβέζης, θα ξεκινήσει μηχανοκίνητη πορεία.

- Στα Γιάννενα, εξορμήσεις στην ύπαιθρο προγραμματίζονται για το Σαββατοκύριακο.

- Στην Αρτα, η Αντιπολεμική Επιτροπή με το Εργατικό Κέντρο συνδιοργανώνουν συλλαλητήριο σήμερα Σάββατο 15/3, στις 12 μ., στην πλατεία Κιλκίς. Επίσης, το ΕΚ Αρτας έχει πάρει απόφαση να κάνει τρίωρη στάση εργασίας την πρώτη μέρα του πολέμου.

- Στη Λευκάδα, αύριο, Κυριακή στις 10 π.μ., από την πλατεία του Αγ. Μηνά, θα ξεκινήσει αυτοκινητοδρομία σε όλο το νησί για την ενημέρωση του λαού της Λευκάδας.

- Στην Κέρκυρα, σε σύσκεψη που διοργάνωσε η ΕΛΜΕ και στην οποία συμμετείχε πλήθος φορέων και η Αντιπολεμική Επιτροπή Κέρκυρας, προγραμματίστηκε να γίνει πλατιά ενημέρωση στην πόλη και την ύπαιθρο για την καλύτερη προετοιμασία των κινητοποιήσεων που προγραμματίζονται για την πρώτη μέρα του πολέμου.

Σημειώνεται ότι όλα τα Εργατικά Κέντρα της Βορειοδυτικής Ελλάδας και πλήθος άλλων φορέων έχουν αποφασίσει για άμεση κινητοποίηση σε περίπτωση πολέμου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ