Πέμπτη 5 Ιούνη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ

-- Σύσκεψη - συγκέντρωση πραγματοποιείται στα Τρίκαλα, σήμερα, Πέμπτη, 5/6, στις 8.30 μ.μ., στο ξενοδοχείο «Αχίλλειον», με θέμα «Το ΚΚΕ και οι μικροεπαγγελματίες - βιοτέχνες - έμποροι» και ομιλητή τον Σπ. Στριφτάρη, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτή του Κόμματος.

-- Η ΚΟΒ Ξενοδοχοϋπαλλήλων της ΚΟΑ του ΚΚΕ καλεί στην εκδήλωση - συζήτηση που διοργανώνει σήμερα, Πέμπτη, 5/6, στις 5 μ.μ., στα γραφεία της ΚΟΑ (Βερανζέρου και Κοτοπούλη) στην Ομόνοια, με θέμα: «Ο ρόλος της Ελληνικής Προεδρίας στην Ευρωπαϊκή Ενωση σε σχέση με την ένταση της επίθεσης στα δικαιώματα και τις κατακτήσεις των εργαζομένων».

-- Σήμερα, Πέμπτη, 5/6 η Κομματική Οργάνωση Εθνικής Τράπεζας της ΚΟΑ του ΚΚΕ καλεί φίλους του Κόμματος σε σύσκεψη, στις 4.30 μ.μ., στα γραφεία της στον 6ο όροφο της ΚΟΑ (Βερανζέρου και Κοτοπούλη) με θέμα τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, τις θέσεις του ΚΚΕ, αλλά και τις επικείμενες διαδηλώσεις που διοργανώνει η «Δράση: Θεσσαλονίκη 2003» στη συμπρωτεύουσα. Θα μιλήσει η Τασία Τσατσούλη, μέλος της ΕΠ της ΚΟΑ.

- Αύριο, Παρασκευή, 6/6, στις 8.30 μ.μ., στο καφενείο «Το Λέσβιο» στο Γαλάτσι θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση - ομιλία με τον ευρωβουλευτή του ΚΚΕ Στρατή Κόρακα και θέμα: «Πολιτικές εξελίξεις - πρόταση διεξόδου του ΚΚΕ».

-- Οι διαδηλώσεις στη Θεσσαλονίκη θα βρεθούν στο επίκεντρο της εκδήλωσης - συζήτησης που διοργανώνουν οι ΚΟΒ Αμπελοκήπων του ΚΚΕ και οι αντίστοιχες ΟΒ της ΚΝΕ, το Σάββατο, 7/6, στις 7.30 μ.μ., στην πλατεία Αγίου Δημητρίου Αμπελοκήπων, με ομιλητή τον Γ. Γεωργόπουλο, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟΑ.

-- Η ΑΕ Λήμνου του ΚΚΕ διοργανώνει πολιτική συγκέντρωση την Κυριακή 8 Ιούνη 2003 και ώρα 8.30 μ.μ. στο Κυδάδειο Κτίριο, στη Μύρινα Λήμνου, με θέμα: «Οι προτάσεις και η δράση της ΚΟ Λήμνου». Στην εκδήλωση θα τιμηθούν με τιμητικό μετάλλιο μέλη, οπαδοί και αντιστασιακοί του νησιού, που πότισαν με το αίμα τους το δέντρο της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και του σοσιαλισμού. Θα παρευρεθεί αντιπροσωπεία της ΝΕ Λέσβου του ΚΚΕ και ο βουλευτής του Κόμματος στο νομό, Σταύρος Σκοπελίτης.

-- Οι εργατικές ΚΟΒ Χαλκίδας του ΚΚΕ διοργανώνουν, την Κυριακή 8 Ιούνη 2003 και ώρα 6 μ.μ., στα γραφεία της Οργάνωσης (Σταμάτη 4 - Παίδων στην πλατεία Τζαμιού), εκδήλωση - συζήτηση με θέμα: «Απολύσεις - Ανεργία και Σύγχρονες ανάγκες της εργαζόμενης νεολαίας».

-- Εκδήλωση - σύσκεψη με θέμα τα προβλήματα των ΕΒΕ και τις θέσεις και προτάσεις του ΚΚΕ, οργανώνει την Τρίτη 10 Ιούνη, η Κομματική Οργάνωση Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της πολιτικής εξόρμησης του ΚΚΕ. Θα μιλήσει ο Σπύρος Στριφτάρης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής. Η εκδήλωση θα γίνει στις 8.30 το βράδυ στην αίθουσα του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (Αριστοτέλους 27).

- Με θέμα τις επιπτώσεις της ακολουθούμενης πολιτικής στους ΕΒΕ, διοργανώνεται σύσκεψη στην πιτσαρία «ΒΕΡΑ» στο Γαλάτσι (οδός Πρωτοπαπαδάκη, δίπλα στο μνημείο Εθνικής Αντίστασης), στις 10 Ιούνη, στις 9 μ.μ.

-- Οι θέσεις του ΚΚΕ για το πρόβλημα της απασχόλησης, της ανεργίας και τα προβλήματα των ανέργων, είναι το θέμα πλατιάς συγκέντρωσης που διοργανώνει η Αχτίδα Βιομηχανίας και η Αχτίδα Εμπορίου - Υπηρεσιών της ΚΟΑ του ΚΚΕ, καθώς και οι Εργατικοί Τομείς Αθήνας της ΚΝΕ, την Τετάρτη 11 Ιούνη, στις 7 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων (Ακαδημίας 50, αίθουσα «Τρίτση»). Θα μιλήσει ο Γιώργος Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Εκδήλωση με θέμα «Με τις αγωνιστικές δυνάμεις του ΠΑΜΕ και της "Δράσης" στη Θεσσαλονίκη», διοργανώνουν οι ΚΟΒ Εξαρχείων - Γκύζη του ΚΚΕ και οι αντίστοιχες ΟΒ της ΚΝΕ, στις 13/6, στις 7.30 μ.μ., στα Παναθήναια.

Στην Κρήτη

Αύριο, Παρασκευή 6/6

- Στα Χανιά

  • Περιοδεία στο χωριό Γεράνι του Δήμου Πλατανιά, στις 8.30 το βράδυ.

- Στο Ηράκλειο

  • Σύσκεψη οικοδόμων στη συνοικία Ατσαλένιο στα γραφεία της ΚΟΒ Ατσαλένιου στις 7 το απόγευμα.

Το Σάββατο 7/6

- Στο Λασήθι

  • Περιοδεία της Νομαρχιακής Επιτροπής Λασηθίου, με επικεφαλής τον γραμματέα, Γιώργο Πάγκαλο, σε ξενοδοχεία.

- Στο Ηράκλειο

  • Περιοδεία στο Αρκαλοχώρι, στις 9.30 το πρωί.
  • Σύσκεψη με ξεναγούς.

Την Κυριακή 8/6

- Στο Ηράκλειο

  • Περιοδεία και σύσκεψη στην περιοχή Βιάννου.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ