Παρασκευή 20 Ιούνη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΛΑΪΚΗ ΑΝΤΙΣΥΝΟΔΟΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Καλούν σε συμμετοχή

-- Ψήφισμα στήριξης της πάλης του ελληνικού λαού και των λαών της Ευρώπης ενάντια στη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ στη Θεσσαλονίκη εξέδωσε το έκτακτο συνέδριο της Ομοσπονδίας Σωματείων Πολιτικής Αεροπορίας (ΟΣΠΑ) ύστερα από πρόταση της ΕΣΚ. Στο ψήφισμα καλούνται οι εργαζόμενοι να συμμετάσχουν στις διάφορες εκδηλώσεις που οργανώνει το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα με κορύφωση τη μεγάλη διαδήλωση του Σαββάτου στις 21 Ιούνη. Τέλος, εκτιμά ότι η Σύνοδος αυτή αποτελεί το αποκορύφωμα των αντιλαϊκών μεθοδεύσεων της ΕΕ και του μεγάλου ευρωπαϊκού κεφαλαίου «μιας και η Σύνοδος αυτή επισφραγίζει τον ιμπεριαλιστικό και επιθετικό χαρακτήρα της ΕΕ».

-- Με απόφαση της γενικής συνέλευσης (10/11.5.2003) της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Β/Δ Ελλάδας και Νήσων οι έμποροι της περιοχής θα δώσουν το δικό τους αγωνιστικό «παρών» στις διαδηλώσεις της Θεσσαλονίκης.

-- Οι συνταξιούχοι της Καβάλας δεν υποχωρούν ούτε συμβιβάζονται, γι' αυτό μαζί με τους εργαζόμενους θα βρεθούν στη Θεσσαλονίκη, παίρνοντας μέρος στην αντισύνοδο στις 21 και 22 Ιούνη. Αυτό τονίζει με ανακοίνωσή του το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Καβάλας «Η ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ» και ενημερώνει ότι με πούλμαν οι συνταξιούχοι του ΙΚΑ, του ΤΕΒΕ, του ΤΑΕ θα ενώσουν τις αγωνιστικές φωνές τους ενάντια στην παγκοσμιοποίηση των πολυεθνικών της Ευρωπαϊκής Ενωσης και τα μελλούμενα αντιλαϊκά σχέδια για πλήρη κατάργηση της Κοινωνικής Ασφάλισης, των εργασιακών σχέσεων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ