Παρασκευή 20 Ιούνη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΛΑΪΚΗ ΑΝΤΙΣΥΝΟΔΟΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΑΛΕΚΑ ΠΑΠΑΡΗΓΑ
Με ένα μεγάλο λεκέ λήγει η Ελληνική Προεδρία

Η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα σε δηλώσεις της στους δημοσιογράφους, χτες, στο Πάντειο Πανεπιστήμιο κατά την έναρξη της Διεθνούς Συνάντησης Κομμουνιστικών και Εργατικών Κομμάτων, που φιλοξενεί το ΚΚΕ, αναφερόμενη στην Ελληνική Προεδρία, σημείωσε:

«Η Ελληνική Προεδρία λήγει με ένα μεγάλο λεκέ, μελάνι σκέτο: Το ότι διαχειρίστηκε τη δικαστική συνδρομή με τις ΗΠΑ και γενικότερα τη συμφωνία ότι μπορεί να επιβάλλεται βία εκεί που τα διπλωματικά τάχα μέσα των ιμπεριαλιστών δεν έχουν πέραση. Τίποτε άλλο δε θα ήθελα να δηλώσω, μόνο αυτό ας πάρει υπόψη του ο ελληνικός λαός. Εδώ πια περιμένουμε την τοποθέτηση όλων των κομμάτων όχι μόνο για τα ζητήματα της δικαιοσύνης, αλλά και για την ταύτιση ΕΕ και ΗΠΑ όσον αφορά στη χρήση βίας στις διεθνείς υποθέσεις».

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για το πότε θα πάει στη Θεσσαλονίκη, η Αλέκα Παπαρήγα απάντησε:

«Θ' ανέβω το Σάββατο, επειδή αυτό το διήμερο έχουμε τη συνάντηση 71 Κομμουνιστικών και Εργατικών Κομμάτων και τα ζητήματα που συζητάμε είναι τα προβλήματα κλιμάκωσης και ανάπτυξης των διεθνών δραστηριοτήτων, που δοκιμάζονται εμπράκτως στη Θεσσαλονίκη».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ