Τρίτη 3 Φλεβάρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΕΚΛΟΓΕΣ 2004
Διαγκωνίζονται ποιος θα τους ξεγελάσει περισσότερο

Για τις ψεύτικες υποσχέσεις τους στους αγρότες κατήγγειλαν χτες το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ σε συνέντευξη Τύπου στην Καρδίτσα οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ Β. Μπούτας, Β. Γάκης, και Β. Παπαλίτσας

Την επιχείρηση του Γ. Παπανδρέου να εξαπατήσει τον αγροτικό κόσμο και να υφαρπάσει την ψήφο του με τις προεκλογικές του ψεύτικες υποσχέσεις κατά την επίσκεψή του στην Καρδίτσα, κατήγγειλαν σε χτεσινή συνέντευξη Τύπου οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ στο νομό, Β. Μπούτας, Β. Γάκης και Β. Παπαλίτσας. Οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ αφού υπενθύμισαν ότι οι αγρότες χτυπήθηκαν, δικάστηκαν και καταδικάστηκαν από το ΠΑΣΟΚ, αναφερόμενοι στα περί διαγραφής των πανωτοκιών που ανακοίνωσε ο Γ. Παπανδρέου, τόνισαν πως τόσο το ΠΑΣΟΚ όσο και η ΝΔ δε δέχτηκαν την τροπολογία που είχε καταθέσει το ΚΚΕ για τη ρύθμιση των αγροτικών χρεών, γεγονός που καταδεικνύει την υποκρισία τους και την προσπάθειά τους να κοροϊδέψουν τους αγρότες.

Οπως υπογράμμισε ο Β. Μπούτας, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ διαγκωνίζονται, προεκλογικά, ο ένας με τον άλλον για το ποιος θα γελάσει περισσότερο τους αγρότες. Και σχετικά με τις εξαγγελίες του Γ. Παπανδρέου τόνισε ότι είναι το δόλωμα για να εφαρμόσουν την ενδιάμεση αναθεώρηση της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής και το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ, που προβλέπει το ξεκλήρισμα της μικρομεσαίας αγροτιάς μέσα από τη μείωση των επιδοτήσεων, των τιμών και μια σειρά άλλων αντιαγροτικών μέτρων. «Οι μειώσεις - είπε - που προβλέπονται από τη στήριξη των προϊόντων και η μεταφορά πόρων στον αγροτοτουρισμό, πηγαίνουν στους διάφορους "Πόρτο Καρρά". Να πώς αποδεικνύεται ότι το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ ενδιαφέρονται για το πώς θα εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα του μεγάλου κεφαλαίου».

Καταλήγοντας ο Β. Μπούτας τόνισε ότι ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΣΥΝ ήταν εναντίον των αγροτών στις μεγαλειώδεις αγροτικές κινητοποιήσεις που πραγματοποίησαν τα τελευταία χρόνια διεκδικώντας το ψωμί και το δίκιο τους. Γι' αυτό, υπογράμμισε, οι αγρότες πρέπει με την ψήφο τους να τους καταδικάσουν και να ενισχύσουν αποφασιστικά το ΚΚΕ που παντού και πάντα υπερασπίζεται τα συμφέροντά τους προβάλλοντας την πρόταση διεξόδου του Κόμματος για την ανάπτυξη της ελληνικής γεωργίας προς όφελος των μικρομεσαίων αγροτικών νοικοκυριών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ