Τρίτη 3 Φλεβάρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΕΚΛΟΓΕΣ 2004
ΟΡΕΣΤΗΣ ΚΟΛΟΖΩΦ
Καταψηφίστε τους

Σε συγκέντρωση στο Χολαργό μίλησε την περασμένη Κυριακή ο βουλευτής του ΚΚΕ

Κάλεσμα προς τον ελληνικό λαό να υπερψηφίσει το ΚΚΕ απηύθυνε προχτές από το Χολαργό το μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής του Κόμματος Ορέστης Κολοζώφ. Μιλώντας σε συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε σε αίθουσα του δημαρχείου, ο βουλευτής του ΚΚΕ, απευθύνθηκε προς «αυτούς που συναντηθήκαμε όλο το προηγούμενο διάστημα στους αγώνες» και «σ' αυτούς που αναθεματίζουν το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ, πλήττονται από την πολιτική και το βιώνουν στο πετσί τους», αλλά την τελευταία στιγμή τους ψηφίζουν. «Πάρτε το κουράγιο να τους καταψηφίσετε», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ορ. Κολοζώφ.

Ο βουλευτής του ΚΚΕ έκανε εκτενείς αναφορές στα οξυμένα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ελληνικός λαός ως απόρροια της εφαρμοζόμενης πολιτικής. Κατέδειξε ότι η πολιτική του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ είναι η ίδια και η αυτή. Η αντιλαϊκή πολιτική σε επίπεδο ΕΕ - ανέφερε - φέρει τη σφραγίδα της σοσιαλδημοκρατίας και των συντηρητικών. Την πολιτική αυτή δεσμεύονται να εφαρμόσουν τόσο το ΠΑΣΟΚ, όσο και η ΝΔ»

Μιλώντας για τις ανατροπές σε μια σειρά καθοριστικούς τομείς, ο Ορ. Κολοζώφ τόνισε ότι έπονται και νέα αντιδραστικά μέτρα, σε βάρος της εργατικής τάξης και του ελληνικού λαού. Επισήμανε συγκεκριμένα ότι «το Ασφαλιστικό δεν έχει τελειώσει ακόμα», καταδεικνύοντας με αυτόν τον τρόπο ότι αναμένονται ακόμα πιο σκληρές ρυθμίσεις, οι εργασιακές σχέσεις «ελαστικοποιούνται» ακόμα περισσότερο, ενώ σημαντικές είναι οι ανατροπές στην Υγεία, στην Παιδεία, αλλά και παραπέρα ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας.

Αναφερόμενος στη σκανδαλώδη πολιτική της κυβέρνησης υπέρ του κεφαλαίου, ο Ορ. Κολοζώφ - τόνισε χαρακτηριστικά - ότι η υπόθεση Πάχτα δεν είναι η μοναδική, αφού τέτοιο νόμοι και τροπολογίες έχουν περάσει πάρα πολλές. Επ' αυτού υπενθύμισε το δασοκτόνο νόμο που πέρασε μέσα από την αλλαγή του άρθρου 24 του Συντάγματος. «Ολα τα μέτρα της κυβέρνηση έχουν στόχο να συγκεντρωθεί ο πλούτος σε όλο και λιγότερα χέρια και να αποδυναμωθεί η εργατική τάξη», σημείωσε ο βουλευτής του ΚΚΕ.

Γι' αυτό, ο Ορ. Κολοζώφ κάλεσε τον ελληνικό λαό να υπερψηφίσει το ΚΚΕ, να αυξήσει τη δύναμή του και να περάσει στην αντεπίθεση για την ανατροπή αυτής της πολιτικής.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ