Σάββατο 7 Φλεβάρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΕΚΛΟΓΕΣ 2004
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΚΑΝΤΑΡΤΖΗΣ
«Μαύρο» στο δικομματισμό, ψήφο στο ΚΚΕ!

Εκδήλωση εγκαινίων του εκλογικού κέντρου του ΚΚΕ χτες στα Τρίκαλα

Πλήθος μελών και φίλων του ΚΚΕ και της ΚΝΕ παραβρέθηκαν χτες το απόγευμα στην εκδήλωση εγκαινίων του εκλογικού κέντρου του Κόμματος στα Τρίκαλα (Ιακωβάκη 2, τηλ. 24310 - 23483). Ηταν εκεί για να δώσουν την υπόσχεση πως θα ριχτούν δυναμικά στην εκλογική μάχη τις ημέρες που απομένουν, μέχρι στις 7 Μάρτη, με στόχο την ισχυροποίηση του ΚΚΕ.

Την εκδήλωση άνοιξε με χαιρετισμό που απηύθυνε η Ελένη Κουτούπα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και της Εκλογικής Επιτροπής του Κόμματος στα Τρίκαλα, η οποία τόνισε ότι ούτε λεπτό δεν πρέπει να χαθεί μέχρι την ημέρα των εκλογών για την επίτευξη αυτού του στόχου, καθώς μοναδικό μέλημα των μελών και φίλων του ΚΚΕ και της ΚΝΕ πρέπει να είναι, μέσα από την οργανωμένη και συστηματική πολιτική δουλιά, με «όπλο» τις θέσεις του Κόμματος, να πείσουν τα λαϊκά στρώματα του νομού να καταψηφίσουν το δικομματισμό και να ενισχύσουν αποφασιστικά το ΚΚΕ.

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν, επίσης, τα βιογραφικά των υποψηφίων που συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στο νομό, οι οποίοι, βεβαίως, είναι γνωστοί για τη δράση τους στο μαζικό, λαϊκό κίνημα.

Παίρνοντας το λόγο ο Αχ. Κανταρτζής, υποψήφιος βουλευτής Τρικάλων του ΚΚΕ, κάλεσε τον τρικαλινό λαό να γυρίσει τις πλάτες στο δικομματισμό και να ενισχύσει το ΚΚΕ, που δίνει τη μάχη για την εξυπηρέτηση των λαϊκών συμφερόντων. Οπως επισήμανε, με την ισχυροποίηση του ΚΚΕ ο λαός θα έχει περισσότερη δύναμη στους αγώνες που θα δυσκολεύει τα νέα αντιλαϊκά μέτρα και, ταυτόχρονα, θα είναι ένα βήμα για το χτίσιμο, μέσα από τους αγώνες, του λαϊκού μετώπου, που θα παλέψει να κατακτήσει την ίδια την εξουσία.

Αναφερόμενος ο Αχ. Κανταρτζής στην κατάσταση που βιώνουν λαϊκά στρώματα των Τρικάλων, επισήμανε ότι τα προβλήματά τους συνεχώς οξύνονται και πολλαπλασιάζονται, εξαιτίας της εφαρμοζόμενης αντιλαϊκής πολιτικής της κυβέρνησης, που ως αποτέλεσμα έχει τη ραγδαία συρρίκνωση του εισοδήματος των μικρομεσαίων αγροτών, την ερήμωση των χωριών, την αύξηση της ανεργίας, το κλείσιμο των μικρομάγαζων, την υποβάθμιση της δημόσιας παιδείας και υγείας και μια σειρά άλλων οδυνηρών επιπτώσεων σε βάρος τους. Και υπογράμμισε την αναγκαιότητα εκλογής κομμουνιστή βουλευτή στο νομό, που θα δώσει ώθηση και δύναμη στους λαϊκούς αγώνες για την επίλυση αυτών των προβλημάτων.

Καταλήγοντας ο Αχ. Κανταρτζής, τόνισε ότι στις εκλογές ο λαός πρέπει να θέσει, επιτέλους, τέλος στην κοροϊδία που υφίσταται από ΠΑΣΟΚ και ΝΔ για να του υφαρπάξουν την ψήφο, ρίχνοντας στην κάλπη το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ