Σάββατο 7 Φλεβάρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΕΚΛΟΓΕΣ 2004
ΠΙΕΡΙΑ
Μεγάλες προεκλογικές συγκεντρώσεις

Η απήχηση που βρίσκει στο λαό το κάλεσμα ισχυροποίησης του ΚΚΕ, αναδείχτηκε μέσα από τις πολιτικές συγκεντρώσεις που έγιναν το βράδυ της Πέμπτης στο Λιτόχωρο και το Νέο Παντελεήμονα Πιερίας με ομιλητή τον Γιώργο Μαυρίκο, υποψήφιο βουλευτή στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΚΚΕ.

Ηταν δύο από τις μεγαλύτερες προεκλογικές πολιτικές συγκεντρώσεις του Κόμματος στην περιοχή. Συμμετείχαν μαζικά ο εργαζόμενος λαός και η νεολαία και μέσα από τη συζήτηση που ακολούθησε κατέθεσαν το δικό τους προβληματισμό για τα σημερινά αδιέξοδα που τους σπρώχνουν στο περιθώριο της ζωής και υιοθέτησαν την πρόταση διεξόδου του ΚΚΕ ως τη μόνη ρεαλιστική για τα συμφέροντα του λαού και του τόπου.

Ο Γιώργος Μαυρίκος και στις δύο ομιλίες, αναφέρθηκε στην πολιτική συμμαχιών του ΚΚΕ και περιέγραψε τους λόγους και τις συνθήκες που σήμερα κάνουν αναγκαία την υπερψήφιση του ΚΚΕ και την παράλληλη καταδίκη του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ.

Ολοκληρώνοντας, ο υποψήφιος του ΚΚΕ, κάλεσε όλους τους συντρόφους, τους φίλους και οπαδούς του Κόμματος, αλλά και κάθε εργαζόμενο, αγρότη, επαγγελματία, κάθε νέο και νέα που πήραν την απόφαση να κάνουν το βήμα και να στηρίξουν το ΚΚΕ, να ριχθούν αποφασιστικά στην εκλογική μάχη που δίνει το Κόμμα. Να γίνουν οι ίδιοι, οι καλύτεροι προπαγανδιστές της πολιτικής πρότασης του ΚΚΕ, στο χώρο δουλιάς, στη συνοικία, στα χωριά, στους χώρους όπου δρα και μορφώνεται η νεολαία. Να μην αφήσουν ούτε μια μέρα, ούτε μια ώρα να πάει χαμένη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ