Σάββατο 7 Φλεβάρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΕΚΛΟΓΕΣ 2004
Συγκεντρώσεις νεολαίας

Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις, συγκεντρώσεις και συσκέψεις των Οργανώσεων του ΚΚΕ και της ΚΝΕ με νέους. Αναλυτικά, πραγματοποιούνται:

  • Σήμερα, Σάββατο:

- Στη Νεάπολη Νίκαιας, στις 9 μ.μ., στην καφετέρια «ΠΕΙΡΑΙΕΥΣ», θα μιλήσει ο Γιάννης Μανουσογιαννάκης, υποψήφιος βουλευτής στη Β` Πειραιά.

- Στην Πάτρα, στη VESSO - MARE (αίθουσα «ΑΙΓΛΗ»), στις 7 μ.μ., με θέμα: «Τι κρίνεται σε αυτές τις εκλογές. Τι μπορεί να αλλάξει την επομένη των εκλογών», θα μιλήσει ο Δημήτρης Γόντικας, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Στην Κατερίνη, στις 6.30 μ.μ., στο «Χατζόγλειο» (αίθουσα ΝΕΛΕ), θα μιλήσει ο Παντελιάς Μάρκος, υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ.

  • Αύριο, Κυριακή:

- Στη Νέα Ιωνία, στο παλιό Δημαρχείο, στις 6.30 μ.μ., θα μιλήσει ο Σπύρος Στριφτάρης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ

- Στο Κερατσίνι, στις 7.30 μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο «Μελίνα Μερκούρη», θα μιλήσει ο Σωτήρης Πουλικόγιαννης, υποψήφιος βουλευτής στη Β` Πειραιά. Θα ακολουθήσει ρεμπέτικο γλέντι.

- Στα Ανω Λιόσια, στο Δημαρχείο, στις 7 μ.μ., θα μιλήσει ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ και υποψήφιος βουλευτής Αττικής.

- Στην Κοζάνη, στις 11 π.μ., στο ξενοδοχείο «Αλιάκμων».

- Στη Νάουσα, στις 9 μ.μ., στο μπαρ «Σείριος». Η εκδήλωση περιλαμβάνει κωμικό «debate» που ετοιμάστηκε από φίλους της ΚΝΕ, συζήτηση με υποψήφιο βουλευτή του ΚΚΕ και μέλη της ΚΝΕ και μουσικό πρόγραμμα.

- Στη Λευκάδα, στο Εργατικό Κέντρο.

- Ο Θοδωρής Αγαπητός θα περιοδεύσει, το Σαββατοκύριακο, στην Αίγινα, σε νεολαιίστικους χώρους και στο Αγκίστρι.

  • Την Τρίτη 10/2: Στη Χαλκίδα, στο μπαρ «Code» (Τσιριγώτη 6), στις 8.30 μ.μ., με θέμα: «Η πολιτική πρόταση του ΚΚΕ για τη νεολαία», θα μιλήσει ο Θέμης Γκιώνης, Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ και υποψήφιος βουλευτής Α` Αθήνας.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ