Σάββατο 7 Φλεβάρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΕΚΛΟΓΕΣ 2004
ΚΚΕ - ΚΝΕ
Αποφασιστικά στη μάχη!

Κλιμακώνεται συνεχώς η δράση των Κομματικών Οργανώσεων του ΚΚΕ σε όλη τη χώρα. Με συνεχείς περιοδείες, εξορμήσεις, συγκεντρώσεις και κάθε είδους πολιτικές εκδηλώσεις επιδιώκεται η επαφή πλατιά με τους εργαζόμενους και τα άλλα φτωχά λαϊκά στρώματα και η διεξαγωγή μαζί τους ενός ουσιαστικού και σε βάθος πολιτικού διαλόγου πάνω στα κρίσιμα προβλήματα που ταλανίζουν τους ίδιους και συνολικά τον τόπο, στις αιτίες τους, αλλά και στην πρόταση διεξόδου του ΚΚΕ.

Τα μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, αλλά και οι χιλιάδες φίλοι που συστρατεύονται και δίνουν την εκλογική μάχη με αυταπάρνηση, καθημερινά μεταφέρουν τη φωνή του Κόμματος πλατιά στο λαό, με στόχο την αφύπνιση και το κέρδισμα περισσότερων συνειδήσεων από την πολιτική του πρόταση. Με στόχο οι επικείμενες βουλευτικές εκλογές να σηματοδοτήσουν την έναρξη μιας περιόδου αγωνιστικής ανάτασης, το άνοιγμα μιας νέας πιο αισιόδοξης σελίδας, με την ισχυροποίηση του ΚΚΕ και την αποφασιστική καταδίκη των δύο εταίρων του δικομματισμού.

Κορύφωση κάθε εβδομαδιαίου προγράμματος δράσης αποτελεί η πανεξόρμηση με τον κυριακάτικο «Ριζοσπάστη», έναν αναντικατάστατο πολύτιμο βοηθό για την αποτελεσματικότερη διεξαγωγή της εκλογικής μάχης, που παρέχει στους αναγνώστες του ουσιαστική πληροφόρηση και ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις, επιχειρήματα και απαντήσεις σε ζητήματα που ο κόσμος ανοίγει στη συζήτησή του με τους κομμουνιστές. Αυτή η Κυριακή είναι επίσης μέρα πανεξόρμησης για όλες τις ΚΟ. Το κάλεσμα συμμετοχής σε αυτή μας αφορά όλους, η αξιοποίηση του «Ρ» ως ευκαιρία για επαφή και διάλογο δεν πρέπει ιδιαίτερα τώρα να πάει χαμένη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ