Τρίτη 16 Μάρτη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ
ΝΑΤΟ (3)

Υπάρχει άραγε κίνδυνος να δεχτεί η Ελλάδα επίθεση από τον «τακτικό στρατό» (!) του Μπιν Λάντεν; Αν όχι, τότε προς τι η εμφάνιση της δύναμης ταχείας επέμβασης του ΝΑΤΟ στην Ελλάδα κατά τη διάρκεια της Ολυμπιάδας;...

Υπάρχουν στοιχεία ότι αναμένεται επίθεση από τις σπηλιές του Αφγανιστάν ενάντια στο θόλο του Καλατράβα, με «Μιράζ» της αεροπορίας των... Ταλιμπάν; Αν όχι, τότε πώς δικαιολογείται η επίκληση της ΝΑΤΟικής αεροπορίας - τι περισσότερο θα πράξει από την ελληνική αεροπορία; - για τη «διαφύλαξη» του ολυμπιακού ιδεώδους;...

Είναι προφανές ότι η Ολυμπιάδα αποτελεί το πρόσχημα για μια παγκόσμια επίδειξη της ΝΑΤΟικής «κομαντατούρ»! Η Ολυμπιακή φλόγα και οι κάννες των ΝΑΤΟικών τανκ, σε ταυτόχρονη μετάδοση σε όλα τα σημεία του πλανήτη!

***

Η Ελλάδα εισέρχεται σε ένα ιδιότυπο καθεστώς κατοχής στο όνομα της «ασφάλειάς της»! Από τις κάμερες παρακολούθησης και τους πράκτορες όλων των φυλών, φτάσαμε στον ακροβολισμό του στρατιώτη «Ράιαν» σε κάθε αθηναϊκό δρόμο και δρομάκι!

Ομως είναι η ίδια αυτή η παρουσία, η παρουσία του ΝΑΤΟ στην Ελλάδα, που την καθιστά αυτόματα «μαγνήτη» και πεδίο συνάντησης για κάθε είδους τρομοκράτες. Η τόσο εμφατική αποδοχή του φασιστικού δόγματος «ή είστε μαζί μας ή εναντίον μας», μας καθιστά αυτόματα στόχο και τούτων και των άλλων (που τελικά είναι το ίδιο και το αυτό).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ