Παρασκευή 30 Απρίλη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πορείες Ειρήνης σε όλη την Ελλάδα

Την ίδια μέρα, την Κυριακή 9 Μάη, που θα πραγματοποιείται η μεγάλη Μαραθώνια Πορεία Ειρήνης, θα πραγματοποιούνται συγκεντρώσεις και πορείες και στις παρακάτω περιοχές:

-- Κερασίτσα - Τρίπολη, παμπελοποννησιακή πορεία.

-- Ακτιο, σε αντιιμπεριαλιστική κινητοποίηση έξω από τη ΝΑΤΟική βάση των AWACS, στις 10 π.μ. στο πολιτικό αεροδρόμιο του Ακτιου, καλεί η Συντονιστική Γραμματεία Αντιπολεμικού Κινήματος Βορειοδυτικής Ελλάδας το λαό, τη νεολαία και τους μαζικούς φορείς της περιοχής.

-- Κρήτη - Χανιά - Σούδα, παγκρήτια συγκέντρωση και πορεία στην αμερικανική αεροναυτική βάση.

-- Θεσσαλονίκη, πορεία από τη Νέα Σάντα του Κιλκίς έως το κέντρο της πόλης.

-- Χαλκίδα, πορεία από τη Ν. Αρτάκη έως το κέντρο της πόλης.

Θεσσαλία

Την απόφασή τους να συνεχίσουν, ακόμα πιο δυναμικά, την αντιιμπεριαλιστική τους πάλη θα διαμηνύσουν και οι Θεσσαλοί αγωνιστές της ειρήνης, συμμετέχοντας στις πορείες ειρήνης, αλλά και στις άλλες εκδηλώσεις που θα κορυφωθούν το Σάββατο και την Κυριακή, 8 και 9 Μάη.

- Στη Λάρισα η πορεία ειρήνης θα γίνει την Κυριακή 9 Μάη. Θα ξεκινήσει στις 4.30 μ.μ. από την πλατεία του Τυρνάβου όπου εδρεύει και το ΝΑΤΟικό Στρατηγείο και η άφιξη θα γίνει στις 9 μ.μ. στην πλατεία Ταχυδρομείου, όπου θ' ακολουθήσουν ομιλίες και καλλιτεχνικό πρόγραμμα.

- Στις 9 Μάη θα γίνει και η πορεία ειρήνης στο Βόλο, από την Ανακασιά στην παραλία της πόλης, όπου θα πραγματοποιηθεί αντιιμπεριαλιστική συγκέντρωση.

- Και στα Τρίκαλα η πορεία ειρήνης θα γίνει στις 9 Μάη. Η άφιξη θα γίνει από την Πηγή και θα καταλήξει στην πλατεία Ρήγα Φεραίου Τρικάλων. Στο μεταξύ, στα πλαίσια των εκδηλώσεων την Πέμπτη 6 Μάη, στις 9 μ.μ. η Επιτροπή Ειρήνης Τρικάλων, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γυναικών, διοργανώνει εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου του Β. Κολοβού «Το καλοκαίρι μας προσπέρασε».

- Η πορεία ειρήνης στην Καρδίτσα θα γίνει το Σάββατο 8 Μάη, η οποία θα ξεκινήσει από τη Μητρόπολη και θα καταλήξει στο κέντρο της πόλης, όπου θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση με ομιλίες και καλλιτεχνικό πρόγραμμα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ