Παρασκευή 30 Απρίλη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΕΙΡΗΝΗΣ
Την Κυριακή 9 Μάη η Μαραθώνια Πορεία

Ξεκινάει από τον Τύμβο του Μαραθώνα στις 8 π.μ. και καταλήγει στα Προπύλαια στις 7.30 μ.μ. όπου θα δοθεί συναυλία

Πολύμορφες πολιτικές, πολιτιστικές και αθλητικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται σε όλη την Ελλάδα στα πλαίσια της Ολυμπιάδας Ειρήνης που διοργανώνει η Ελληνική Επιτροπή για τη Διεθνή Υφεση και Ειρήνη (ΕΕΔΥΕ).

Η κορύφωση των εκδηλώσεων θα γίνει την Κυριακή 9 του Μάη, Μέρα της Αντιφασιστικής Νίκης των Λαών, με πορείες σε διάφορες πόλεις και τη μεγάλη Μαραθώνια Πορεία Ειρήνης που θα ξεκινήσει στις 8 π.μ. από τον Τύμβο του Μαραθώνα και θα καταλήξει στις 7.30 μ.μ. στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου Αθηνών, όπου θα ακολουθήσουν δημοτικοί χοροί και συναυλία.

Στο μεταξύ, εκδηλώσεις πραγματοποιούνται από τις κατά τόπους Επιτροπές Ειρήνης:

-- Η Επιτροπή Ειρήνης Γαλατσίου την Κυριακή 2 Μάη, διοργανώνει θεατρική αντιπολεμική εκδήλωση στο Πνευματικό Κέντρο του δήμου στις 7.30 μ.μ. με το θεατρικό τμήμα της.

-- Η Επιτροπή Ειρήνης Αχαρνών - Κ.Πατησίων και το Παράρτημα Οικοδόμων Κυψέλης - Κ. Πατησίων - Αχαρνών, συνδιοργανώνουν εκδήλωση - συζήτηση, την Τετάρτη 5 του Μάη, στις 7 μ.μ., στην πλατεία Αγ. Παντελεήμονα με θέμα «Ευρωπαϊκή Ενωση - Τρομοκρατία και Δημοκρατικά Δικαιώματα».

-- Η Επιτροπή Ειρήνης Κοκκινιάς σε συνεργασία με τοπικούς φορείς διοργανώνει την Τετάρτη 12 Μάη στο χώρο του Μπλόκου της Κοκκινιάς εκδήλωση αφιερωμένη στην 9η Μάη.

Συνεστίαση της ΠΕΔΥΕ

Η ΠΕΔΥΕ, στα πλαίσια των πολύμορφων δραστηριοτήτων της για την Ολυμπιάδα Ειρήνης, διοργανώνει σήμερα Παρασκευή, συνεστίαση στην αίθουσα του «GREEN PARK» στην οδό Μαυρομματαίων 22 (Πεδίον Αρεως). Προσκλήσεις διατίθενται καθημερινά στα γραφεία της ΠΕΔΥΕ (Θεμιστοκλέους 56, τηλέφωνο 210.3827.303, το πρωί 9-2 και 6-8 το απόγευμα).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ