Τετάρτη 1 Σεπτέμβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΥΠΟ-ΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ
Ενα καθημερινό γεύμα

«Μεσημεριανό γεύμα για δύο χτες στον "Αθηναίο". Συνδαιτυμόνες ο Νίκος Κωνσταντόπουλος και ο Πέτρος Συναδινός. Ο πρώτος είναι απερχόμενος πρόεδρος του ΣΥΝ και το όνομά του "παίζει" στην προεδρολογία εν οψει Μαρτίου 2005. Ο δεύτερος είναι πρόσωπο που συνομιλεί με τον Γιώργο Παπανδρέου» (η είδηση στα «ΝΕΑ»).

Μ-άσα, Κ-ονόμα, Ο-μερτά

«Αν, φερ' ειπείν, βγουν ποτέ στον αφρό τα μασκαριλίκια με πλήθος Μη-Κυβερνητικών-Οργανώσεων (αλλά με κυβερνητική χρηματοδότηση), θα φρίξουν συνταξιούχοι, θα δαγκώσουν το σβέρκο τους άνεργοι, μεροκαματιάρηδες κι άλλοι εργατικοί που πάνε με το σταυρό στο χέρι. Αν μάθει δηλαδή ο πλησίον μας, πως ο πλησίον του έχει φτιάξει μια μη-κυβερνητική-οργάνωση για να σώσει τις σαρανταποδαρούσες στο Θιβέτ, και προς τούτο έχει πάρει καμιά 700αριά εκατομμύρια δραχμές επιχορήγηση, δηλαδή 17.500.000 δρχ. για κάθε ποδαράκι της σαρανταποδαρούσας, θα λάλαγε...» (ο Στάθης Σ. στην «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ»).

Η Κίνα εισάγει...

«Ο Baltic Dry Index ο οποίος καταγράφει το παγκόσμιο κόστος μεταφοράς των εμπορευμάτων διά θαλάσσης, ενισχύθηκε το τελευταίο δίμηνο κατά 61% Η Κίνα θα καλύψει φέτος το 36% της παγκόσμιας ζήτησης σε σιδηρομετάλλευμα (!) η Κίνα απορρόφησε πέρσι το 21% των αμερικάνικων εξαγωγών και το 28% των γερμανικών. Συνέβαλε σε ποσοστό 32% στην αύξηση των ιαπωνικών εξαγωγών, κατά 36% των εξαγωγών της Νότιας Κορέας και κατά 68% της Ταϊβάν» (το ρεπορτάζ στην «ΗΜΕΡΗΣΙΑ»).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ