Τρίτη 14 Δεκέμβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Δεν... υπήρχαν μέχρι το Μάρτη!

ΠΑΣΚΕ, ΔΑΚΕ και «Αυτόνομη Παρέμβαση» κάνουν αύριο συλλαλητήριο και καλούν τους εργαζόμενους να διαδηλώσουν ενάντια στη λιτότητα και την ακρίβεια, όπως λέει και η κοινή αφίσα ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ. Δεν είναι, λοιπόν, άνευ σημασίας, να δούμε πώς η ΠΑΣΚΕ, ως η μεγαλύτερη παράταξη, που μαζί με τις άλλες δύο αποτελούν την πλειοψηφία στις διοικήσεις τόσο της ΓΣΕΕ όσο και της ΑΔΕΔΥ, αποτιμά την κατάσταση των εργαζομένων τα τελευταία χρόνια. Είπε λοιπόν στο κλείσιμό του, στο πρόσφατο συνέδριο της ΠΑΣΚΕ, ο Χρήστος Πολυζωγόπουλος, επικεφαλής της παράταξης και πρόεδρος της ΓΣΕΕ:

«Αν δούμε πώς εξελίχθηκαν τα εισοδήματα, τα προηγούμενα χρόνια, παρά τις δυσκολίες και τους στόχους της ΟΝΕ, θα δούμε ότι είχαμε ενίσχυση των εισοδημάτων, βελτιώσεις σε αρκετά επίπεδα, όσον αφορά τις παροχές, ενίσχυση των δημοκρατικών λειτουργιών και των θεσμών. Ενίσχυση συνολικά της θέσης της χώρας. Αυτή είναι μια πραγματικότητα. Επομένως, για να συνεχίσουμε αυτή την προσπάθεια χρειάζεται να διακυβερνηθεί η χώρα και πάλι από το ΠΑΣΟΚ»..!

Με άλλα λόγια, η λιτότητα, η ακρίβεια, η ανεργία, κλπ, είναι προβλήματα, που έκαναν την εμφάνισή τους, μετά τις εκλογές του περασμένου Μάρτη. Μέχρι τότε δεν υπήρχαν...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ