Τρίτη 14 Δεκέμβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
17ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΚΚΕ
Υπόθεση και των νέων το Συνέδριο του ΚΚΕ!

Η ΚΝΕ καλεί στην πλατιά συγκέντρωση νέων που διοργανώνει την ερχόμενη Κυριακή, 19/12, στις 7.30μ.μ., στο γήπεδο του Σπόρτιγκ με ομιλήτρια την Αλ. Παπαρήγα

Πλατιά συγκέντρωση νεολαίας με ομιλήτρια την ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, διοργανώνεται την Κυριακή 19/12, στις 7.30μ.μ., στο γήπεδο του Σπόρτιγκ από την ΚΝΕ και την ΚΕ του ΚΚΕ. Η συγκέντρωση πραγματοποιείται προς τιμήν του 17ου Συνεδρίου και των 86χρονων του Κόμματος, με σύνθημα: «Γιατί ο σοσιαλισμός είναι το μέλλον μας». Πέραν της ομιλίας, το πρόγραμμα περιλαμβάνει ακόμα την προβολή ενός 10λεπτου βίντεο αφιερωμένο στην ιστορία του Κόμματος, καθώς και μια θεατρική παράσταση με δραματοποιημένο το ποίημα του Κώστα Βάρναλη «Το φως που καίει», προς τιμήν του μεγάλου ποιητή που «έφυγε» από κοντά μας πριν 30 χρόνια.

Σε ανακοίνωσή της, η ΚΝΕ σημειώνει πως «το 17ο Συνέδριο του ΚΚΕ είναι υπόθεση και της νεολαίας, είναι υπόθεση κάθε φίλου της ΚΝΕ, κάθε νέου που συναντηθήκαμε το προηγούμενο διάστημα στο νεολαιίστικο κίνημα, στις πρωτοβουλίες που πήρε η Οργάνωσή μας κατά τη διάρκεια των δύο εκλογικών μαχών, σε κάθε νέο που γιόρτασε μαζί μας τα 30 χρόνια του Φεστιβάλ ΚΝΕ - "Οδηγητή". Θέλουμε η νεολαία να μοιραστεί τους προβληματισμούς των κομμουνιστών για την ανάγκη ισχυροποίησης του "Κόμματος της νιότης", του ΚΚΕ στις σύγχρονες συνθήκες, τι σημαίνει ισχυρό ΚΚΕ για τα δικαιώματα του λαού και της νεολαίας, για την οικοδόμηση του αντιμονοπωλιακού, αντιιμπεριαλιστικού δημοκρατικού μετώπου, για την αναγκαιότητα και τη ρεαλιστικότητα του σοσιαλισμού». Καλεί, τέλος, όλους αυτούς τους νέους να συναντηθούν ξανά με τα μέλη της ΚΝΕ την ερχόμενη Κυριακή, στο γήπεδο του Σπόρτιγκ.

Στην Κοζάνη ο Θέμης Γκιώνης

Σε εκδήλωση, με θέμα την επικαιρότητα του σοσιαλισμού, μιλά σήμερα Τρίτη στην Κοζάνη, ο Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ Θέμης Γκιώνης. Την εκδήλωση διοργανώνει η ΤΟ ΤΕΙ Κοζάνης και θα γίνει στις 3 το μεσημέρι στο μεγάλο αμφιθέατρο του ΤΕΙ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ