Τρίτη 14 Δεκέμβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ

ΛΙΓΟ ΚΡΑΤΕΙ... «Η απρόσμενη ως προς τον χρόνο κίνηση του κ. Καραμανλή ήταν ένα ιστορικό βήμα για τη Δημοκρατία» (το κύριο άρθρο στην «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ»).

ΤΡΑΒΑΤΕ ΤΟΝ ΚΙ ΑΣ ΚΛΑΙΕΙ: «Βασικές επικοινωνιακές ανάγκες της κυβέρνησης καλύπτει ο χθεσινοβραδινός αιφνιδιασμός καθώς ο κ. Καραμανλής, απρόθυμος να δοκιμάσει τις δυνάμεις του σε μια νέα εκλογική αναμέτρηση, θέλησε να εκβιάσει τη συναίνεση με μια προσφορά την οποία το ΠΑΣΟΚ εκ των πραγμάτων δεν θα μπορούσε να απορρίψει» (το κύριο άρθρο στο «ΕΘΝΟΣ»).

ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΔΡΟΜΟ: «Οι νόμοι του ΠΑΣΟΚ είτε εφαρμόστηκαν ελλειπτικά είτε δεν εφαρμόστηκαν καθόλου. Γι' αυτό είναι πάμπολλες οι επιμέρους αναγκαίες ρυθμίσεις έτσι ώστε αυτοί οι νόμοι να καταστούν εφαρμόσιμοι» (ο γενικός γραμματέας Απασχόλησης Δ. Κοντός / «ΑΠΟΦΑΣΗ»).

ΑΜΕΤΑΒΛΗΤΟ: «Σχετικά με το κόστος εργασίας στόχος του υπουργείου Οικονομίας και της κυβέρνησης είναι να παραμείνει αμετάβλητο τα επόμενα χρόνια με στόχο να αυξηθεί η ανταγωνιστικότητα της οικονομίας» (το ρεπορτάζ στη «ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ»).

ΚΑΘΙΖΗΣΗ: Σε κλοιό ακρίβειας βρίσκονται οι καταναλωτές από τα απανωτά κύματα των ανατιμήσεων που πλήττουν τα εισοδήματά τους. Ενας νέος γύρος ανατιμήσεων βρίσκεται τώρα σε εξέλιξη στην αγορά, γεγονός που σε συνδυασμό με τις αυξήσεις τιμών που έχουν ήδη γίνει από την αρχή του έτους μαζί με άλλες επιβαρύνσεις (ασφάλιστρα ΙΧ, λογαριασμοί ΔΕΚΟ, κ.ά.) φρενάρει την κατανάλωση και επιταχύνει την καθίζηση της οικονομίας, τα πρώτα σημάδια της οποίας είναι ήδη ορατά» (το ρεπορτάζ στα «ΝΕΑ»).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ