Σάββατο 20 Μάη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Ευχέλαιο

Παπαγεωργίου Βασίλης

ΤΩΡΑ, ΓΙΑ την ιστορία με τις ταυτότητες πήγε χτες ο Καραμανλής στον Χριστόδουλο ή για να αποσπάσει κανένα ...αρχιεπισκοπικό ευχέλαιο για την παράταξή του, μπας και ηρεμήσουν λίγο;

Μάλλον για το δεύτερο θα πήγε. Και δεν έχει άδικο, εδώ που τα λέμε. Το τι απεργάζονται οι διάφοροι «παράγοντες» και «βαρόνοι» στη Νέα Δημοκρατία ...«ένας Θεός» το ξέρει μόνο και σίγουρα μόνο μ' ένα ...θαύμα μαζεύονται πλέον τα πράγματα σ' αυτό το κόμμα.

Τα κουτσομπολιά λένε ότι ο Χριστόδουλος ρώτησε για τη σύζυγο του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας! Φαίνεται ότι ακόμα και σε τέτοιες συναντήσεις υπάρχει λίγο «τακτ» και έτσι δε ρώτησε για τον ...Καρατζαφέρη.

ΜΑΚΡΟΒΙΟΤΕΡΟΙ όλων των Ευρωπαίων οι Ελληνες, σύμφωνα με έρευνα της Γιούροστατ, αρκεί, όμως, να ξεπεράσουν τα εξήντα πέντε! Ο μέσος Ευρωπαίος φτάνει τα 80 χρόνια ζωής, ενώ ο Ελληνας σχεδόν τα 82!

Θετικό το γεγονός, πλην, όμως, είμαστε βέβαιοι ότι δεν οφείλεται στο ασφαλιστικό σύστημα της χώρας. Γιατί με τις συντάξεις που δίνονται στην Ελλάδα (μετά τα 65, φυσικά), μάλλον αντίθετο έπρεπε να είναι το αποτέλεσμα της έρευνας.

Ευελπιστούμε ο Παπαντωνίου να μη θέλει να ...συγκλίνουμε με την Ευρωπαϊκή Ενωση και σ' αυτόν το δείκτη και να αρχίσει να βάζει πρόστιμα σε όσους τολμήσουν να ξεπεράσουν το μέσο όρο ζωής.


Γρηγοριάδης Κώστας

Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΦΠΑ μέσω του Ιντερνετ, του έλειπε του υπουργείου Οικονομικών, που εξέδωσε προχτές τέτοια απόφαση! Φαίνεται πως έχει λύσει όλα τα υπόλοιπα προβλήματά του, όπως η φοροδιαφυγή και εισφοροδιαφυγή των μεγαλοκαρχαριών και είπε να το ρίξει στις ...νέες τεχνολογίες!

Οχι, βέβαια, πως είναι να σου κάνει εντύπωση! Προκειμένου να τα κονομήσουν από τους μισθωτούς και τους μικροεπαγγελματίες, θα χρησιμοποιήσουν ...όλα τα μέσα. Μέχρι και τη ρομποτική τεχνολογία στις Εφορίες θα δούμε.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ