Τρίτη 23 Μάη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
9η ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΝΤΙΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΝΕ
Νεανική επίθεση στον ιμπεριαλισμό

Στις 8-9 Ιούλη η κατασκήνωση στη Λευκάδα και η διαδήλωση έξω από τη ΝΑΤΟική βάση στο Ακτιο

Στο κέντρο της νεανικής επίθεσης θα βρεθεί φέτος η ΝΑΤΟική βάση στο Ακτιο της Πρέβεζας. Η ΚΝΕ, συνεχίζοντας την αντιιμπεριαλιστική δράση της νεολαίας, πραγματοποιεί και φέτος, για 9η συνεχή χρονιά, την πανελλαδική αντιιμπεριαλιστική της συνάντηση - κινητοποίηση. Στις 8 και 9 Ιούλη, τα μέλη και οι φίλοι της ΚΝΕ, κάθε νέος και νέα, που δεν μπορεί να δεχτεί ότι η χώρα του έχει μετατραπεί σε απέραντο ΝΑΤΟικό στρατόπεδο, θα διαδηλώσουν στη ΝΑΤΟική βάση στο Ακτιο, γνωστή στο λαό και τη νεολαία της χώρας μας, για τις υπηρεσίες που πρόσφερε στην επέμβαση του ΝΑΤΟ στη Γιουγκοσλαβία.

«Τα μέλη και οι φίλοι της ΚΝΕ, που θα κατασκηνώσουν σε παραλία της Λευκάδας, θα μεταφέρουν το μήνυμα της αντίστασης στον ιμπεριαλισμό και καταδίκης της ΝΑΤΟικής βαρβαρότητας, που, με τη συγκατάθεση, την ανοχή και τη σύμπραξη της ελληνικής κυβέρνησης, αιματοκυλάει τους λαούς», επισημαίνεται στην ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΚΣ της ΚΝΕ.

«Κάθε νέος και νέα, που με αγανάκτηση βλέπει σήμερα τη χώρα του να έχει μετατραπεί σε ένα απέραντο ΝΑΤΟικό στρατόπεδο, να συμμετέχει με κάθε τρόπο στα ιμπεριαλιστικά σχέδια, να στέλνει Ελληνες φαντάρους έξω απ' τα σύνορά μας ή να τους υποχρεώνει να πάρουν μέρος σε ΝΑΤΟικές ασκήσεις, έχει κάθε λόγο να ενώσει τη φωνή του με τη φωνή των νέων κομμουνιστών, να πάρει μέρος στην αντιιμπεριαλιστική συνάντηση - κινητοποίηση στο Ακτιο της Πρέβεζας», τονίζεται στην ανακοίνωση.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ