Πέμπτη 25 Μάη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Η Κερασίτσα θα «πλημμυρίσει» από οδοιπόρους της ειρήνης

Τη Κυριακή, 28 Μάη, στις 4 το απόγευμα

Από προηγούμενη κινητοποίηση στην Κερασίτσα
Από προηγούμενη κινητοποίηση στην Κερασίτσα
Την Κυριακή 28 του Μάη, θα πραγματοποιηθεί η αντιιμπεριαλιστική αντιΝΑΤΟική πορεία από την Κερασίτσα στην Τρίπολη, στη μνήμη του αγωνιστή και μάρτυρα του κινήματος ειρήνης Γρ. Λαμπράκη. Οι Επιτροπές Ειρήνης Αρκαδίας, Μεσσηνίας, Αργολίδας, Λακωνίας και η « Νεανική Δράση για την Ειρήνη», με ανακοίνωσή τους, επισημαίνουν ότι εντείνουν τις προσπάθειές τους για την επιτυχία της συγκεκριμένης κινητοποίησης, αλλά και όλων των υπόλοιπων που έχουν αποφασιστεί και δρομολογηθεί να γίνουν από τις Επιτροπές Ειρήνης Πελοποννήσου και Ιονίων Νησιών, καθώς και τις Συντονιστικές Επιτροπές σωματείων και συνδικαλιστικών φορέων.

Τόπος συνάντησης των φιλειρηνιστών από τους τέσσερις νομούς της Ανατολικής Πελοποννήσου, θα είναι η Κερασίτσα. Εκεί, στις 4.00 μ.μ., θα γίνει η επίσημη τελετή έναρξης της πορείας, με το χαιρετισμό του Νίκου Τσακανίκα, εκπροσώπου της «Νεανικής Δράσης για την Ειρήνη».

Οι οδοιπόροι της ειρήνης θα τερματίσουν στην Τρίπολη και συγκεκριμένα στην πλατεία Αρεως, χώρος στον οποίο θα γίνει και η κεντρική εκδήλωση. Στην εκδήλωση θα μιλήσει ο γιος του Γρηγόρη Λαμπράκη, Γιώργος Λαμπράκης, εκ μέρους της ΕΕΔΥΕ και θα ακολουθήσει η παρουσίαση του μοναδικού θεατρικού αφιερώματος για τα 10 χρόνια από το θάνατο του αγωνιστή ποιητή της ειρήνης Γ. Ρίτσου.

Λεωφορεία για την Κερασίτσα θα φύγουν:

- Από Καλαμάτα στις 12 το μεσημέρι από το αναψυκτήριο.

- Από Ναύπλιο στις 1.30 μ.μ.

- Από Σπάρτη στις 1.15 μ.μ. από την πλατεία Βλαχιώτη και στις 2.30 μ.μ. από το μουσείο.

Πούλμαν από την ΠΕΑΕΑ

Τα κεντρικά γραφεία της ΠΕΑΕΑ δρομολογούν πούλμαν την Κυριακή 28-5-2000 για όσους θέλουν να συμμετάσχουν στην πορεία ειρήνης από την Κερασίτσα στην Τρίπολη. Το πούλμαν αναχωρεί από την πλατεία Κάνιγγος στις 8 π.μ. Για περισσότερες πληροφορίες, δηλώσεις συμμετοχής, επικοινωνείτε με τα τηλέφωνα: 8234.296 και 8222.952.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ