Πέμπτη 25 Μάη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Οι ταυτότητες

Παπαγεωργίου Βασίλης

ΤΙ ΩΡΑΙΑ που το είπε ο πρωθυπουργός χτες στη Βουλή αυτό για τις ταυτότητες: Τα δελτία αναγνώρισης δεν είναι για να εκφράζουν τον εσωτερικό μας κόσμο! Ετσι ξεκαθάρισε την υπόθεση με το θρήσκευμα στις ταυτότητες κι ελπίζουμε να τελειώσει κάπως έτσι η όλη κωμωδία.

Πρόσθεσε, μάλιστα, ο πρωθυπουργός ότι θα ήταν απαράδεκτο στις μέρες μας να ασχολείται το κράτος με τα φρονήματα (θρησκευτικά ή πολιτικά) των Ελλήνων πολιτών.

Προφανώς, ως ενασχόληση θα εννοούσε την αναγραφή των φρονημάτων στις ταυτότητες. Γιατί, απ' όσο ξέρουμε, όχι μόνον ασχολούνται, αλλά και αξιοποιούν και τις νέες τεχνολογίες. Αλλωστε, το προβλέπει και η Συνθήκη Σένγκεν.

Χωρίς να ξεχνούν και τις παλιές βέβαια. Σας θυμίζουμε, ότι τα τελευταία χρόνια και ενδείξεις τηλεφωνικών υποκλοπών είχαμε, και ασφαλίτες βρέθηκαν σε πολιτικές συγκεντρώσεις, και άλλα πολλά...

ΤΟ ΟΤΙ ΑΥΤΗ η υπόθεση της Ολυμπιάδας 2004 έχει καταντήσει ολίγον σαπουνόπερα, το έχουν πλέον καταλάβει κι οι πέτρες. Η Τζαβέλλα ζηλεύει την Αγγελοπούλου, ο Αβραμόπουλος τσακώνεται με τον Νικολάου, ο Πάγκαλος δεν ξέρει τι να πρωτοκάνει κι ο Σημίτης προσπαθεί να τα συμβιβάσει...

Πώς και δεν έχουν αξιοποιήσει την ιδέα οι γνωστοί παραγωγοί τέτοιων σίριαλ είναι πραγματικά άξιο απορίας, αλλά πού θα πάει, μέχρι το 2004 σίγουρα κάποιο βήμα θα γίνει και γι' αυτό.

Φυσικά στις σαπουνόπερες... κινητήριος μοχλός των πραγμάτων είναι τα μίση, τα πάθη και οι έρωτες. Και στις πλέον σύγχρονες παίζονται και άλλα πράγματα, όπως οι πολιτικές καριέρες και φυσικά το ρευστό. Απ' αυτή την άποψη, η υπόθεση της Ολυμπιάδας είναι ιδανική.

Οταν το αποφασίσουν, πάντως, ας μας ρωτήσουν για τους πρωταγωνιστές. Εχουμε κάτι ιδέες, καταπληκτικές...


Γρηγοριάδης Κώστας


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ