Πέμπτη 25 Μάη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΑΡΑΞΟΣ
Θα αποκλείσουν τη ΝΑΤΟική «φωλιά»...

Από την πλατεία Γεωργίου, στην Πάτρα, θα αναχωρήσουν την ερχόμενη Κυριακή στις 9.30 το πρωί τα λεωφορεία για τη βάση του Αραξου

Η Επιτροπή Ειρήνης Αχαΐας και άλλοι λαϊκοί φορείς του νομού προετοιμάζονται εντατικά για να δώσουν δυναμικό «παρών» την Κυριακή 28 Μάη στην περικύκλωση της αμερικανοΝΑΤΟικής βάσης του Αραξου. Οι διοργανωτές για τη μεταφορά του κόσμου έχουν δρομολογήσει λεωφορεία που θα αναχωρήσουν από την πλατεία Γεωργίου στις 9.30 το πρωί.

Η συγκεκριμένη κινητοποίηση γίνεται στα πλαίσια της απόφασης που πήραν, μετά από κοινή σύσκεψη, οι Επιτροπές Ειρήνης Πελοποννήσου και Νησιών, για μια σειρά αντιΝΑΤΟικών αντιιμπεριαλιστικών εκδηλώσεων και στην Πελοπόννησο. Στον Αραξο, όπως είναι γνωστό, υπάρχουν πυρηνικά όπλα και η συγκεκριμένη βάση χρησιμοποιείται σε πολλές περιπτώσεις από τους ΝΑΤΟικούς φονιάδες ως ορμητήριο για την πραγματοποίηση των σχεδίων του.

Οπως και στο πρόσφατο παρελθόν, έτσι και την επόμενη Κυριακή αναμένεται ότι έξω από τη βάση θα συγκεντρωθεί πλήθος κόσμου για να απαιτήσει την απομάκρυνσή της από την περιοχή, καθώς και το κλείσιμο όλων των ΝΑΤΟικών βάσεων που υπάρχουν στη χώρα μας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ