Πέμπτη 8 Ιούνη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΘΕΣΣΑΛΙΑ
ΟΧΙ στη φίμωση της άλλης άποψης

Πικετοφορίες και εξορμήσεις στους νομούς της περιοχής διοργανώνουν οι ΝΕ του ΚΚΕ.

Την καταδίκη τους στο συστηματικό αποκλεισμό της αντίθετης άποψης από τα ΜΜΕ διατρανώνουν και οι κομμουνιστές της Θεσσαλίας, με εξορμήσεις ενημέρωσης και πικετοφορίες σε όλους τους νομούς.

Στην Καρδίτσα σήμερα στις 7.30 μ.μ., η ΝΕ του ΚΚΕ διοργανώνει πανεξόρμηση στο εμπορικό κέντρο της πόλης. Επίσης, οι κομμουνιστές και οι κομμουνίστριες του νομού καθημερινά πραγματοποιούν εξορμήσεις σε εργασιακούς χώρους και σε χωριά.

Αύριο η ΝΕ Λάρισας του ΚΚΕ διοργανώνει στις 8 μ.μ. πικετοφορία στους δρόμους της πόλης, που θα ξεκινήσει από τα γραφεία του Κόμματος.

Πικετοφορία διοργανώνει αύριο, επίσης στις 8 μ.μ. και η Ν.Ε. Τρικάλων του ΚΚΕ. Και στα Τρίκαλα πραγματοποιούνται καθημερινά περιοδείες και εξορμήσεις ενημέρωσης για τη φίμωση της άλλης άποψης από τα ΜΜΕ, σε εργασιακούς χώρους, συνοικίες και χωριά.

Πανεξόρμηση στο κέντρο και στην παραλία του Βόλου διοργανώνει αύριο στις 8 μ.μ. και η ΝΕ Μαγνησίας του ΚΚΕ. Επίσης, η Εργατική Αχτίδα του Κόμματος έχει προγραμματίσει μια σειρά εξορμήσεων και περιοδειών σε εργασιακούς χώρους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ