Πέμπτη 8 Ιούνη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Μαζική εξόρμηση στη Ροδόπη

Με πείσμα και αποφασιστικότητα δίνουν τον αγώνα ενάντια στη φίμωση της φωνής του ΚΚΕ, οι κομμουνιστές της Ροδόπης. Χτες πραγματοποίησαν μαζική εξόρμηση στις υπηρεσίες που εδρεύουν στην Κομοτηνή, στέλνοντας το μήνυμα πως η φωνή του ΚΚΕ θα φτάνει στους εργαζόμενους και το λαό με κάθε τρόπο, παρά και κόντρα στην επιχείρηση φίμωσής του.

Στο πλαίσιο της πανεξόρμησης που ξεκίνησε η Οργάνωση Ροδόπης του ΚΚΕ, χτες τα μέλη του Κόμματος μοίρασαν τη σχετική ανακοίνωση σε 10 τραπεζικά υποκαταστήματα στην Κομοτηνή, στις υπηρεσίες της Νομαρχίας, του Δημαρχείου, της ΔΕΥΑΚ, του Ταχυδρομείου και του ΟΤΕ.

Η δραστηριότητα θα συνεχιστεί και τις επόμενες μέρες με μοίρασμα της ανακοίνωσης στο πανεπιστήμιο, στις υπόλοιπες δημόσιες υπηρεσίες και σε κεφαλοχώρια του νομού. Παράλληλα, οι κομμουνιστές ξεκίνησαν την προσπάθεια συλλογής υπογραφών κάτω από το σχετικό κείμενο που δημοσίευσε ο «Ριζοσπάστης» προχτές Τρίτη. Και δηλώνουν πως θα δώσουν τη μάχη με κάθε τρόπο για να σπάσει ο αποκλεισμός της μόνης διαφορετικής φωνής.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ