Σάββατο 14 Γενάρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΣΤΟΠ ΣΤΟ ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΧΗΣ

Δήμαρχος Σκοπέλου

«Το άθλιο και κατάπτυστο μνημόνιο, αποπνέει μίσος και εμπάθεια κατά των κομμουνιστών και ιδίως κατά των Ρώσων, που με τους πάνω από 20 εκατομμύρια θύματα κομμουνιστές, στάθηκαν εμπόδιο στα σχέδια του Χίτλερ και απέτρεψαν την εξάπλωση του Ναζισμού σε όλο τον κόσμο, όπως προφανώς επιθυμούσαν οι εμπνευστές του μνημονίου.

Πώς είναι δυνατόν οι θιασώτες του μακαρθισμού να καταδικάζουν επιλεκτικά ένα κομμάτι από το πολιτικό παζλ και να μην καταδικάζουν τα εγκλήματα που διαπράττουν οι ισχυροί της γης, που στο όνομα των "απελευθερωτικών" πολέμων ισοπέδωσαν ολόκληρες χώρες (Γιουγκοσλαβία - Ιράκ - Αφγανιστάν), εξόντωσαν εκατομμύρια απλών ανθρώπων και έστησαν σύγχρονα στρατόπεδα συγκέντρωσης, σωστά κολαστήρια, όπως το Γκουαντανάμο.

Ας μην ξεχνούμε ότι με το πρόσχημα του κομμουνιστικού κινδύνου οι ίδιοι κύκλοι "έστησαν" πολέμους και επέβαλαν στους λαούς στυγνές δικτατορίες.

Κάθε υγιώς σκεπτόμενος πολίτης, χωρίς να είναι απαραίτητα κομμουνιστής, πρέπει να καταδικάζει απερίφραστα τέτοιες ενέργειες που αποβλέπουν στη φίμωση της ελεύθερης έκφρασης και στον περιορισμό της διακίνησης των ιδεών».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ