Τρίτη 24 Γενάρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Θα τους ... υποχρεώσει

Παπαγεωργίου Βασίλης

Ξεσπάθωσε ...τις προάλλες ο Γ. Παπανδρέου κι ...έβαλε τα πράγματα στη θέση τους, μιλώντας στην εκδήλωση του τομέα Παιδείας του ΠΑΣΟΚ με θέμα «Νέο Πανεπιστήμιο - Πρόταση του ΠΑΣΟΚ». Οχι μόνο τάχτηκε υπέρ των ιδιωτικών πανεπιστημίων και της ιδιωτικοποίησης της Παιδείας γενικότερα, αλλά και ανέδειξε τη μεγάλη καθυστέρηση, που σημειώνουμε ως χώρα στο συγκεκριμένο τομέα, αφού δεν έχουμε υποχρεώσει μέχρι σήμερα τους κεφαλαιοκράτες να ανταποκριθούν στην ...κοινωνική τους ευθύνη.

Αν δε μας πιστεύετε, παραθέτουμε αυτούσιο το σχετικό απόσπασμα της τοποθέτησής του: «Εγώ θα αντέστρεφα, μάλιστα, τη λογική κάποιων - διότι κάποιοι το κατηγορούν αυτό - ότι αυτό σημαίνει ιδιωτικοποίηση στο χώρο της Παιδείας. Είναι ευθύνη κοινωνική του ιδιωτικού κεφαλαίου να επενδύσει στην Παιδεία... Είναι μια κοινωνική ευθύνη, στην οποία δεν έχουν ανταποκριθεί οι Ελληνες επιχειρηματίες, σε σχέση με τους ομόλογούς τους σε άλλες χώρες και ιδιαίτερα στην Ευρώπη».

Τρέμετε κεφαλαιοκράτες... Ο Γ. Παπανδρέου θα σας ...υποχρεώσει να ανταποκριθείτε στην κοινωνική σας ευθύνη και να φτιάξετε ιδιωτικά Πανεπιστήμια. Αφού, βέβαια, τροποποιήσει πρώτα το Σύνταγμα, μαζί με τη ΝΔ..!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ