Τρίτη 24 Γενάρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΣΤΟΠ ΣΤΟ ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ
ΚΩΣΤΑΣ ΔΡΟΥΤΣΑΣ

Motion Team

«Η άποψή μου συντάσσεται με τις απόψεις κάθε προοδευτικού ανθρώπου αλλά και όχι μόνο και κάθε τίμιου δημοκράτη, κατανοώντας ότι η προσπάθεια αυτή δεν έχει στόχο τους κομμουνιστές μόνο και το να ξεγράψει την ιστορία, αλλά προετοιμάζει το έδαφος για σκοτεινότερες σελίδες για τις ελευθερίες και για την αντίσταση σε αυτό που επιδιώκουν τα κέντρα αποφάσεως και ιδιαίτερα τα αφεντικά του μονόδρομου του νεοφιλελευθερισμού και της παγκοσμιοποίησης.

Να θυμηθούμε τον ΜΠΡΕΧΤ, λέγοντας, άσχετα αν είμαστε κομμουνιστές ή όχι, ότι τη στιγμή που συλλαμβάνεται ο σοσιαλιστής να μη σκεφτούμε ότι εμείς δεν είμαστε σοσιαλιστές και άρα θα μπορούμε να 'μαστε ήσυχοι και όταν συλλαμβάνεται ο μετανάστης εμείς να πούμε ότι δεν είμαστε μετανάστες άρα θα εφησυχάζουμε και όταν θα έρθει η δική μας ώρα δε θα υπάρχει κανένας για να διαμαρτυρηθεί για τη δική μας σύλληψη.

Επομένως, είναι καθήκον όλων να αντιδράσουμε συντονισμένα, για να μην περάσουν τέτοια μνημόνια. Προπαντός οι Ευρωπαίοι, οι οποίοι έχουνε ζήσει στο πετσί τους τα δεινά από το ναζισμό, το φασισμό και όλα αυτά τα οποία είναι στην επικαιρότητα με άλλες μορφές αλλά ετοιμάζουν τα ίδια καθεστώτα τα ίδια δεινά για τους λαούς και τους εργαζόμενους».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ