Τρίτη 24 Γενάρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Αθλιο παιχνίδι κυβέρνησης - Κοκκινούλη

Αθλια παιχνίδια στις πλάτες των αγροτών παίζουν κυβέρνηση και Θ. Κοκκινούλης, ενώ την ίδια στιγμή ολοένα και περισσότεροι αγρότες εξωθούνται στο ξεκλήρισμα και τη φτώχεια, χάρη στην πολιτική που υποστηρίζουν και τα «δύο αντιμαχόμενα μέρη».

Η κυβέρνηση αντέδρασε έντονα χθες στις δηλώσεις του γαλάζιου αγροτοσυνδικαλιστή για την ανακόλουθη στάση της ΝΔ στο ζήτημα των αγροτοδικείων, στέλνοντας, ταυτόχρονα, ξεκάθαρο μήνυμα ότι τα αγροτοδικεία θα συνεχίσουν να συνεδριάζουν και να «τρομοκρατούν» τους αγρότες.

«Είναι ξεφτίλα για τη ΝΔ η στάση της στο θέμα των αγροτοδικείων. Δυστυχώς, άλλα έλεγε προεκλογικά ως αξιωματική αντιπολίτευση και άλλα πράττει ως κυβέρνηση. Είναι εκπληκτικό πόσο γρήγορα ξεχνούν», ξέσπασε ο Θ. Κοκκινούλης, μετά την αρνητική απάντηση που έλαβαν βουλευτές της ΝΔ της Λάρισας από τον υπουργό Δικαιοσύνης Αν. Παπαληγούρα, όσον αφορά το θέμα των διώξεων των αγροτών. Οι γαλάζιοι βουλευτές, σύμφωνα με πληροφορίες, έθεσαν στον υπουργό θέμα νομοθετικής φόρμουλας για την παραγραφή των αδικημάτων, χωρίς όμως να υπάρξει αποτέλεσμα.

Οργισμένη ήταν η απάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου: «Λυπούμαι για λογαριασμό του», ήταν το σχόλιο του Θ. Ρουσόπουλου, ο οποίος υποστήριξε ότι ουδέποτε η ΝΔ είχε υποσχεθεί προεκλογικά ότι θα υπάρξει παραγραφή των «αδικημάτων» των αγροτών, που διέπραξαν το έγκλημα να κατέβουν στους δρόμους του αγώνα και της επιβίωσης...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ