Πέμπτη 11 Μάη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ
Αύριο η έναρξη του 9ου Συνεδρίου

Με τα μάτια στραμμένα στην παραπέρα ισχυροποίηση της ΚΝΕ, στην ανάπτυξη του πρωτοπόρου επαναστατικού της ρόλου, ως νεολαίας του ΚΚΕ, που συμβάλλει στην πάλη για την οικοδόμηση του Μετώπου, τη Λαϊκή Εξουσία και Οικονομία, το σοσιαλισμό, ξεκινούν αύριο, Παρασκευή 12 Μάη, οι εργασίες του 9ου Συνεδρίου της ΚΝΕ.

Στον κορυφαίο αυτό, ανά τέσσερα χρόνια, σταθμό της ΚΝΕ, που θα διαρκέσει μέχρι και την Κυριακή 14 Μάη και θα διενεργηθεί στην έδρα της ΚΕ στον Περισσό, θα παραβρεθούν εκπρόσωποι 63 κομμουνιστικών και αντιιμπεριαλιστικών νεολαιών από 51 χώρες του κόσμου. Η μεγάλη συμμετοχή ξένων οργανώσεων νεολαίας στο Συνέδριο της ΚΝΕ είναι δείγμα του αυξημένου κύρους της Οργάνωσης στο διεθνές κομμουνιστικό και αντιιμπεριαλιστικό νεολαιίστικο κίνημα.

Με αισιοδοξία και αποφασιστικότητα, οι αντιπρόσωποι στο 9ο Συνέδριο της Οργάνωσης είναι εξοπλισμένοι από την πλούσια προσυνεδριακή διαδικασία, που αγκάλιασε τα μέλη και τα στελέχη της ΚΝΕ, τους φίλους της Οργάνωσης, από το Γενάρη που δημοσιεύτηκαν οι Θέσεις του ΚΣ της ΚΝΕ. Μια προσυνεδριακή διαδικασία που ανέδειξε τις δυνατότητες της ΚΝΕ, τις πλευρές που χρειάζεται με ακόμα περισσότερη προσοχή να σκύψει.

Στο Συνέδριο οι αντιπρόσωποι θα εξετάσουν τα συμπεράσματα από τη δράση της ΚΝΕ στο νεολαιίστικο κίνημα στα τέσσερα χρόνια που πέρασαν από το 8ο Συνέδριο, θα θέσουν τους στόχους για το επόμενο διάστημα και θα εκλέξουν το νέο Κεντρικό Συμβούλιο της ΚΝΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ