Σάββατο 14 Ιούνη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΣΚΟΠΕΛΟΣ
Πολιτικά παιχνίδια σε βάρος των δημοτών από το δήμαρχο

Ανακοίνωση δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού "Σκόπελος - Δημιουργία", με τον οποίο εκλέχτηκε ο δήμαρχος

Τέσσερις δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Σκοπέλου, που εκπροσωπούν τη δημοτική παράταξη "Σκόπελος - Δημιουργία",διαχώρισαν τη θέση τους από τον δήμαρχο Σταμάτη Περίσση, ο οποίος είχε εκλεγεί με το ψηφοδέλτιο και το πρόγραμμα της παράταξης αυτής. Οι δημοτικοί σύμβουλοι καταγγέλλουν το δήμαρχο ότι προβαίνει σε ενέργειες άσχετες με τις πολιτικές θέσεις του συνδυασμού με τον οποίο συμμετείχε στις δημοτικές εκλογές. Ακόμα, ότι δρα σε βάρος των λαϊκών συμφερόντων και υπέρ των κυβερνητικών σχεδιασμών, προκειμένου να εξυπηρετήσει προσωπικές του φιλοδοξίες.

Συγκεκριμένα, με ανακοίνωσή τους, οι Γ. Χριστίνης, Σπ. Κοσμάς, Γ. Ρέκκας και Παντ. Προβιάς,δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Σκοπέλου, τονίζουν:

"Εμείς, οι δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Σκοπέλου, δηλώνουμε ότι διαχωρίζουμε τη θέση μας από τον επικεφαλής του συνδυασμού μας, "Σκόπελος - Δημιουργία", μετά τις τελευταίες κινήσεις και ενέργειές του, οι οποίες κινούνται έξω και μακριά από τις διακηρυγμένες πολιτικές θέσεις του συνδυασμού μας και του Κόμματος που μας στήριξε. Ακριβώς αυτές τις θέσεις και αντιλήψεις για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, αλλά και για τα γενικότερα ζητήματα που απασχολούν τον τόπο μας, εκτίμησε ο σκοπελίτικος λαός και μας ανέδειξε με την ψήφο του πλειοψηφία στο Δήμο Σκοπέλου. Και η επιλογή αυτή αποτελεί μια ιδιαίτερη δέσμευση για μας, ώστε σε καμιά περίπτωση να μην έρθουμε σε αντίθεση με την εμπιστοσύνη, που μας έδειξαν οι Σκοπελίτες.

Είμαστε κατηγορηματικά αντίθετοι με τη στάση που κρατά το τελευταίο διάστημα ο σημερινός δήμαρχος και αυτή η στάση του δεν έχει καμιά σχέση με τις αξίες και τα ιδανικά του ΚΚΕ.

Τα σενάρια, που βλέπουν το φως της δημοσιότητας και τα διάφορα "παιχνίδια", που παίζονται στο χώρο της διαβόητης "εκσυγχρονιστικής Κεντροαριστεράς", είναι σίγουρο ότι δεν ανταποκρίνονται στα πραγματικά προβλήματα και συμφέροντα των εργαζομένων και των άλλων λαϊκών στρωμάτων. Ολες αυτές οι κινήσεις, στις οποίες συμμετέχει ενεργά ο δήμαρχος Σκοπέλου, αποσκοπούν στη στήριξη της αντιλαϊκής κυβερνητικής πολιτικής και σε προσωπικές φιλοδοξίες.

Είμαστε βέβαιοι ότι οι κάτοικοι του νησιού έχουν βγάλει τα συμπεράσματά τους για τη στάση και την τακτική του σημερινού δημάρχου και όταν έρθει η στιγμή θα αποφασίσουν ανάλογα και με γνώμονα τα συμφέροντα του νησιού και όχι των συγκεκριμένων προσωπικών φιλοδοξιών".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ