Τετάρτη 29 Γενάρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Επικίνδυνη λογική

Ο πανικός της κυβέρνησης φαίνεται δεν έχει όρια, για να καταφεύγει σε τέτοια επιχείρηση τρομοκράτησης του λαού. Χτεσινό αποκορύφωμα η άσκηση προκαταρκτικής έρευνας ενάντια στον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων. Και αυτό, γιατί εξέφρασε την άποψη, ότι είναι προτιμότερο να υπάρξει πολιτική λύση στο θέμα των αγροτικών κινητοποιήσεων και όχι κατασταλτική.

Ο καθένας μπορεί να αντιληφθεί ότι πίσω και από αυτή την εξέλιξη βρίσκεται σύσσωμη η κυβέρνηση. Αρκεί να σημειωθεί, ότι μια μέρα πριν, ο υπουργός Δικαιοσύνης ζητούσε δημοσίως την κεφαλήν του συνδικαλιστή επί πίνακι.

Και τα ερωτήματα που τίθενται, πλέον, είναι: Τι σημαίνει η δίωξη εναντίον όσων δε συντάσσονται με την τακτική του "φραγγελίου"; Τι σημαίνει η ποινικοποίηση, ακόμα και της άποψης πως τα κοινωνικά προβλήματα δε λύνονται με το "ξύλο"; Θέλουν, ντε και καλά, να επισφραγίσουν την αντιλαϊκή εμμονή τους με ακόμα χειρότερα αντιδημοκρατικά και αυταρχικά μέτρα; Αλήθεια, πού το πάνε οι κυβερνώντες; Είναι τόσο επικίνδυνοι;


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ