Τετάρτη 29 Γενάρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Συμπαράσταση

Καθημερινή είναι η έκφραση συμπαράστασης στον αγώνα των εκπαιδευτικών. Χτες: Η Ενωση Γονέων και Κηδεμόνων 4ου Διαμερίσματος Δήμου Αθηναίων με ανακοίνωσή της εκφράζει τη συμπαράστασή της στον αγώνα των καθηγητών και καλεί την κυβέρνηση και τον υπουργό Παιδείας να σταματήσει την τακτική του "δεν έχουμε χρήματα για την παιδεία".

Η Πανελλήνια Ενωση Μηχανικών Εμπορικού Ναυτικού και η Πανελλήνια Ενωση Κατώτερων Πληρωμάτων Μηχανής ΕΝ ο "ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ" σε ανακοίνωσή τους εκφράζουν τη συμπαράσταση των διοικήσεων των Ενώσεων και όλων των ναυτεργατών στο δίκαιο αγώνα των εκπαιδευτικών. "Ο αγώνας για δημόσια και δωρεάν παιδεία, τονίζεται, για την αναβάθμιση και βελτίωση της ζωής των εκπαιδευτικών, για την αύξηση των κονδυλίων του κρατικού προϋπολογισμού για την παιδεία στο 15%, είναι και δικός μας αγώνας".

Το προεδρείο της αντιπροσωπείας της Πανελλήνιας Ενωσης Αρχιτεκτόνων σε ανακοίνωσή του επισημαίνει ότι "η οικονομική καθήλωση των καθηγητών μαζί με τα χρόνια προβλήματα της εκπαίδευσης δείχνουν την πρόθεση της κυβέρνησης για περαιτέρω υποβάθμιση της δημόσιας εκπαίδευσης" και δηλώνει τη συμπαράσταση στον αγώνα των εκπαιδευτικών για την ικανοποίηση των αιτημάτων τους.

Η Προσωρινή Επιτροπή των Σχολικών Συμβούλων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε ανακοίνωσή της δηλώνει ότι συμπαραστέκεται στον αγώνα των συναδέλφων καθηγητών.

Το Παράρτημα ΠΕΑΕΑ Χολαργού συμπαρίσταται στον αγώνα των καθηγητών και ζητά από την κυβέρνηση την άμεση επίλυση των αιτημάτων τους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ