Παρασκευή 6 Δεκέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Ενα ξεχωριστό παρών στα μπλόκα

Πάντα ο "Ριζοσπάστης" έδινε το παρόν στους αγώνες των αγροτών. Αυτές τις μέρες, όμως, που οι κινητοποιήσεις των αγροτών βρίσκονται στο αποκορύφωμα, έκανε ένα βήμα παραπάνω για να ανταποκριθεί στις προσδοκίες του αγροτικού κόσμου και εκτός από τα καθημερινά πολυσέλιδα αφιερώματα, κυκλοφόρησε με δωρεάν διανομή σε χιλιάδες αντίτυπα και "ειδικό αφιέρωμα" για τους αγρότες. Στα μπλοκ χτες οι αγρότες διάβαζαν το "ειδικό αφιέρωμα". Εξάλλου τους είναι απαραίτητος περισσότερο από κάθε άλλη φορά ο "Ριζοσπάστης" αυτές τις κρίσιμες ημέρες. Και ο "Ριζοσπάστης" προσπαθεί να ανταποκριθεί, ενημερώνοντας τους αγρότες και προβάλλοντας τους αγώνες τους.

"Είναι η μοναδική εφημερίδα που μας ενημερώνει για όλα όσα συμβαίνουν αυτές τις ημέρες", μας είπαν αγρότες από τους Σοφάδες.

Κάποιοι άλλοι αγρότες από την Κυψέλη Καρδίτσας μας έλεγαν πως δεν πρόκειται να τους πτοήσουν δημοσιεύματα που σπιλώνουν τον αγώνα τους, αλλά αντίθετα δυναμώνουν της ενότητά τους.

Δεν έλειψαν και κάποιοι καλοθελητές, οι οποίοι προσπαθούσαν να ενσπείρουν στους αγρότες την άποψη πως η διανομή του "ειδικού αφιερώματος" του "Ριζοσπάστη" δημιουργεί προβλήματα (!) και... "καπελώνει" το αγώνα του αγροτικού κόσμου.

Η απάντηση ήταν άμεση από τους ίδιους τους αγρότες. "Ευτυχώς υπάρχει και μια εφημερίδα που χαλάει τη μόστρα, γιατί ο υπόλοιπος Τύπος μας ρίχνει καρπαζιές".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ