Τρίτη 10 Δεκέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΠΕΡΑΜΑ
Καιρός να φεύγουν τα καζάνια

Σύσκεψη αύριο στο δημαρχείο της πόλης

Σε ενημερωτική συνάντηση σχετικά με τις εξελίξεις για τη μετεγκατάσταση των εταιριών πετρελαιοειδών και το χρονοδιάγραμμα απομάκρυνσής τους καλεί τους δημότες στο Δημαρχείο, στις 7 το απόγευμα, αύριο Τετάρτη 11 Δεκέμβρη, ο Δήμος Περάματος.

Σκοπός της συνάντησης, σημείωσε χτες ο δήμαρχος Γ. Πατσιλινάκος,"είναι η ενημέρωση για την πορεία και την προοπτική του θέματος της μετεγκατάστασης και η ανταλλαγή απόψεων για τις ενέργειες που απαιτούνται, προκειμένου να επιταχυνθεί όσο το δυνατόν περισσότερο η έναρξη των εργασιών μετεγκατάστασης. Ο Δήμος Περάματος θα συνεχίσει τους αγώνες και τις προσπάθειές του, έως ότου "μπει η πρώτη μπουλντόζα" στο χώρο υποδοχής των εγκαταστάσεων για να αρχίσει τα έργα".

Ο Δήμος Περάματος απαιτεί άμεσα να υλοποιηθεί η υπόσχεση του πρωθυπουργού για απομάκρυνση των εγκαταστάσεων. Ακόμη, να ιδρυθεί ο φορέας μετεγκατάστασης. Να εφαρμοστεί το χρονοδιάγραμμα, που έχει αποδεχτεί το υπουργείο Ανάπτυξης και προβλέπει ολοκλήρωση της μετεγκατάστασης το 2001. Να χωροθετηθεί οριστικά η περιοχή υποδοχής. Να ενταχθούν οι εγκαταστάσεις στην Οδηγία Σεβέζο. Να επαναλειτουργήσει η επιτροπή ελέγχου με θεσμοθετημένες και διευρυμένες αρμοδιότητες έως ότου ολοκληρωθεί η μετεγκατάσταση.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ