Τετάρτη 11 Δεκέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΗΠΕΙΡΟΣ - ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ
Συνεχίζουν με δύναμη

Με δύναμη και αποφασιστικότητα συνεχίζουν τον πολυήμερο αγώνα τους οι αγρότες της Ηπείρου και της Αιτωλοακαρνανίας, κόντρα στην αδιαλλαξία της κυβέρνησης.

Οι αγρότες των περιοχών δηλώνουν αποφασισμένοι να παραμείνουν στα μπλόκα και να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους. Με αυτή την κατεύθυνση συνεδριάζει σήμερα στην Αμφιλοχία, στις 4μμ, η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Βορειοδυτικής Ελλάδος.Πάντως και χτες, οι αγροτοκτηνοτρόφοι του Νομού Ιωαννίνων συνέχιζαν να κρατούν μαχητικά το μπλόκο που έστησαν στις Καρυές πριν από εννέα μέρες. Το ίδιο και οι αγρότες της Αρτας και της Πρέβεζας που παραμένουν ακλόνητοι στο μπλόκο της γέφυρας Καλογήρου, στα όρια των δύο νομών. Αποκλεισμένο από τρακτέρ παραμένει ακόμα και το πορθμείο Ακτιου - Πρέβεζας,από την πλευρά της Πρέβεζας.

Στην Αιτωλοακαρνανία, κλειστή παραμένει η Εθνική οδός Αντιρρίου - Ιωαννίνων στη γέφυρα του Εύηνου ποταμού και στο χωριό Κυψέλη, λίγο μετά τη γέφυρα του Αχελώου.Αύριο, επίσης, γίνεται στην κεντρική πλατεία του Αγρινίου (7 μμ) συλλαλητήριο συμπαράστασης προς την αγωνιζόμενη αγροτιά, το οποίο οργανώνουν μαζικοί φορείς της περιοχής.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ