Τετάρτη 11 Δεκέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Μετάνιωσε, λέει

Μετανιωμένος εμφανίστηκε χτες στον εισαγγελέα ο 24χρονος Βασ. Μουζακίτης, δράστης του προχτεσινού διπλού φονικού στο νοσοκομείο "Σωτηρία". Με σκυμμένο κεφάλι, είπε στους δημοσιογράφους: "Σίγουρα έχω μετανιώσει για τις δυο ζωές... Εγώ αγαπώ τη γυναίκα μου... Ο μισός μου εαυτός είναι στο νεκροτομείο και ο άλλος εδώ. Δεν τη ζήλευα... Η πεθερά μου τα έκανε σχεδόν όλα...". Κι όταν ρωτήθηκε αν σκέφθηκε καθόλου τα δυο ανήλικα παιδιά του, απάντησε ότι τα συλλογίζεται και κλαίει, γιατί θα "φύγει" και αυτός σύντομα και θα μείνουν μόνα τους...

Τα ξημερώματα της Δευτέρας ο Βασ. Μουζακίτης εισέβαλε σε θάλαμο του νοσοκομείου "Σωτηρία", οπλισμένος με μια κυνηγετική καραμπίνα. Πυροβόλησε και σκότωσε την εν διαστάσει σύζυγό του Δέσποινα 20 χρόνων, η οποία είχε μεταφερθεί εκεί με τραύμα από μαχαίρι που της είχε προκαλέσει ο ίδιος την Κυριακή. Επειτα πυροβόλησε και τραυμάτισε την πεθερά του Μαρία Κότση 50 χρόνων, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή στο χειρουργείο, εφτά ώρες αργότερα.

Εναντίον του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά συρροή, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία και παραπέμφθηκε να απολογηθεί σε τακτικό ανακριτή.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ